מבזקים
סרוגים

דיווחים בארה"ב: עסקת חטופים בתוך ימים אחדים

עיתון הוושינגטון פוסט פרסם כי עסקת חטופים הכוללת בתוכה את מרבית הנשים והילדים צפויה לצאת לפועל בימים הקרובים. במסגרת העסקה ישוחררו אסירות ביטחונית ומחבלים קטינים

א' כסלו התשפ"ד
דיווחים בארה"ב: עסקת חטופים בתוך ימים אחדים
דיווחים בארה"ב: עסקת חטופים בתוך ימים אחדים צילום: מיצג להשבת החטופים מול הקריה (צילום: לירן וינשטיין, סרוגים)

עיתון הוושינגטון פוסט היוצא לאור בארה"ב דיווח היום (שלישי) כי בתוך מספר ימים תתבצע עסקת חטופים שתכלול בתוכה את מרבית הנשים והילדים הישראלים שנחטפו. הדיווח מגיע לאחר שבכיר ישראלי שהתראיין לעיתון. במסגרת העסקה, ישוחררו אסירות ביטחוניות ומחבלים קטינים המוחזקים בבתי הכלא בישראל.

אתמול פרסמה הזרוע הצבאית של חמאס סרטון ובו תיעוד של חטופה – נועה מרציאנו תצפיתנית בת 19 שנחטפה בנחל עוז – המדברת בקולה בעברית כביכול ביום הרביעי לחטיפה – 11 באוקטובר (לפני יותר מחודש). בסרטון מדברת החטופה ומקריאה מסרים שהוכתבו לה על ידי חמאס.

נועה מרציאנו בסרטון של חמאס
חמאס פרסם סרטון חטופים נוסף – בישראל התעלמו
חמאס פרסם סרטון חטופים נוסף – בישראל התעלמוצילום: חמאס פרסם סרטון חטופים נוסף – בישראל התעלמו

מדובר צה"ל נמסר: "ליבנו עם משפחת מרציאנו שבתם, נועה, נחטפה באכזריות על ידי ארגון הטרור חמאס. צה״ל יחד עם כלל הגופים ימשיך ללוות את משפחת מרציאנו, כמו גם את כל משפחות החטופים והנעדרים.

וושינגטון פוסט חטופים חמאס מחבלים עסקת חטופים