ערוץ אראבעה העירקי, פרסם היום סרטון ראשון ובו "הודאה" של אליזבת צורקוב, אזרחית ישראלית ורוסית, שנחטפה בעירק בידי המליציה השיעית כתאאב חיזבאללה.
בסרטון היא מספרת, איך היא עבדה עבור המוסד וה-CIA כדי לסכסך בין פלגים שיעים. אין מה להתייחס לנאמר בסרטון משום שהטקסט ככל הנראה הוכתב לה מראש על ידי שוביה.

בחודש יולי התיר משרד ראש הממשלה לפרסם את דבר חטיפתה של צורקוב שנעדרה מספר חודשים קודם לכן. בהודעה שפרסם אז משרד ראש הממשלה נאמר: "אנו רואים בעיראק כמי שאחראית לגורלה ולשלומה. מדובר באשת אקדמיה אשר פקדה את עיראק, באמצעות דרכונה הרוסי, ומיוזמתה האישית לטובת עבודת דוקטורט ומחקר אקדמי מטעם אוניברסיטת פרינסטון שבארה"ב."
עוד נמסר כי האירוע מטופל ע"י הגורמים הרלוונטיים במדינת ישראל, תוך דאגה לביטחונה ושלומה של אליזבת צורקוב. חטיפתה של צורקוב התפרסמה במספר כלי תקשורת ברחבי העולם ועל פי הדיווחים החוקרת עצורה כבר כארבעה חודשים ונחטפה מהבית בו היא מתגוררת שנמצא בעיר בגדד בתאריך ה-26 במרץ.

תגובות
היא חיפשה הרפתקאות והיא לו נראתה אחת שנמצאת בשבי מה קרה חושבת שיתנו שבויים בשבילה שתספר סיפורי סבתא היהודים מוציאים רק שבויים בחינם אין לתת לאף אחד מחבלים שמעת גברת את לו שבויה של אף אחד וגם לו נירטת מהמוסד ידעה את הסכנה עכשיו אנחנו מביאים את החטופים שלנו פתאום היא יתעוררה תמשיכי לשחק משחק מסריח בקיצור בהצלחה למי שקיבל את ההוראות מה גם טוב שאתם בקשר עם האדם תמשיכו ותוציאו את כולם ולו להביא שבויים לשרוף אותם השטן מתכן תקס גדול עם השבויים בכדי שהעולםמידע מי ששורף יהודים הוא ישרפו מי שאנש יכנס מי שהוריד ראש יורידו לו ראש קדימה תורך יגיע מדין העבודה היא שלל מי שיתמוך בך זה ישמעאל בעצמו לצאת לקרב ללו רחמים מידה כנגד מידה בינתיים עשיו אתה ממשיך עם הטילים למרחקים נתניה חיפה תל אביב חייבים להיות עסוקים עשיו אירופה מוכנה בשבילך בעוד כמה ימים יש לנו זמן עד ניסן קדימה להעביר מיידי השבויים מחכים הם יודעים שאתם שם בהצלחה ליחידה לו יהיו הרוגים לו יהיו פצועים אתם תצאו משם ביד רמה ובכל נטויה וברכוש גדול