ליהיא לפיד, רעייתו של ראש האופוזיציה יאיר לפיד, תוקפת בחריפות את הסרטון בו היא נראית מניפה, לכאורה, דגל פלסטין בשבוע האופנה שנערך לפני שמונה חודשים, ואמרה כי כל מי שיפיץ אץ הסרטון יתבע.
ראוי לציין, כי לפיד הניפה את דגל ישראל אך באמצעות תוכנת עיצוב הוחלף הדגל בדגל פלסטין והופץ כי היא לכאורה הניפה אותו.
תחת הכותרת "נמאסתם!, מכונת הרעל- די", כתבנה לפיד: "אפילו כשיש מלחמה – כשהנשמה נקרעת באבל וכאב, כשכולנו הולכים מוכי יגון בין בתי קברות לגיוס דברים שצריכים המפונים, ממציאת חדרים במלון למשפחות של ילדים עם מוגבלויות, דרך שיחות עם מי שנשרף ביתם, לבין דאגה מטורפת לחיילים – עכשיו הזמן שמכונת הרעל החליטה להפיץ עלי שקר".
לפיד פירטה כי "לקחו סרט שאני מניפה דגל ישראל, כתבו שאני עם דגל פלסטין, ומאז אני לילות על לילות כותבת לאנשים שזה שקר. ונמאס לי. אני מודה. נמאס לי להיות זו שתמיד מוותרת ומחייכת. נמאס לי לראות את כל השלטים של ״יחד ננצח״. ככה לא ננצח".
"חשבתי שמה שקרה ב 7.10 גרם למכונת הרעל להבין שההסתה והפילוג פוגעים בכולנו – אבל כנראה ששנאה חזקה מאהבה. אני אמשיך להילחם על הטוב, להניף דגלי ישראל בכל הזדמנות. ואתם תתביישו לכם. אני מודיעה שכל מי שיעלה את הסרטון השקרי הזה אני אשמור את שמו. ואחרי שהמלחמה תסתיים, ואחרי שהתותחים יידמו, אני אתבע את כל מי שגם בזמן מלחמה הסית ופילג בינינו. כי בעיניי הם הסכנה האמיתית למדינה. סכנה לתקווה שיום אחד ביחד, באמת ביחד, ננצח".
לפיד צירפה את תמונותיה האמיתיות וכתבה: "הנה התמונות שלי עם הבגד שעיצבו 12 מעצבים, כמספר שבטי ישראל- לשבוע האופנה שהתקיים במרץ 23 בתל אביב. הבגד מלא מוטיבים יהודיים. והיה לי כבוד ללבוש אותו ולהניף את הדגל היחיד שאי פעם הנפתי בחיי- את דגל ישראל".
מה דעתך בנושא?
585 תגובות
100 דיונים
לוי מיכאל נתיבות
את מסוגלת להניף את הדגל התפוח לא מהעץ כמו בעלך זבל
23:24 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דני
מי שמייצר פאק ניוז שלא יתפלא שגם הוא יחטוף. רוב התגובות הן איראניות לכן אין להתייחס לתגובות שהן תמיד שיקריות.
16:58 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודיה מזל שלא דתיה
תפסיקי להצטדק תתבעי על מיליונים את יודעת. דיוק מי פרסם נגדך
10:57 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכה
אני יפיץ בכווווווול המדינה .. תתבעי לי את השערה של הביצה השמלית
00:13 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירובעל
דעתי לא דוברת אמת זו ליהי פשוט מוזמנים לצפות ווינט וביוטיוב לשפוט מתפלא על כל התקשורת שלא בדקה תוך רגע מגיע לאמת או אולי לא רצו לבדוק?
09:11 17.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ינון
קצת מצחיק להגיב ככה שבעלך הוא מגדולי מכונות הרעל, השסע והפילוג בזמן מלחמה. אז גברת לפיד אל תסתכלי על הקנקן אלא במה שיש בתוכו. ונכון זה לא נעים זה שמעלילים...
קצת מצחיק להגיב ככה שבעלך הוא מגדולי מכונות הרעל, השסע והפילוג בזמן מלחמה. אז גברת לפיד אל תסתכלי על הקנקן אלא במה שיש בתוכו. ונכון זה לא נעים זה שמעלילים על מישהו אבל יכול להוות שחווית עכשיו חצי אחוז ממה ששרה נתניהו .. אבל התרגלנו שרק אנשים קטנים כמוכם מקבלים במה.. מגיע לכם ! בהצלחה
המשך 05:32 17.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
בתגובה ל: ינון
ינון די.! יש אנשים שמאמינים לשקר הזה. למה עושה את זה למה? די עם השקר די .תכבד קצת את עצמך.
08:50 17.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אברהם
בעלך מגדולי מכונות הרעל
00:32 17.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
מגיע לך שלא תנומי בשלווה כל חייך שפחה עלובה שכמותך בכי לבעלך חבר הפורום השטני
20:48 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יו ילח
נראה שסרוגים מצאו דרך יפה לפרסם אותה שוב עם הדגל אגב לתוספת האיום שלה.
20:45 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חדד בני
לא להמתין לתבוע כל אחד בסכום של 5 מיליון ש.ח ולתרום את הכסף לכל מיני מוסדות שזקוקים לכסף.
19:29 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר