חדשות

הפלסטינים טוענים: מפרוץ המלחמה נהרגו 10,569 איש

משרד הבריאות הפלסטיני בעזה טוען כי מספר הפלסטינים שנהרגו מפרוץ הלחימה עומד על 10,569 בני אדם. במקביל, בהנחיית צה"ל נמשכת עזיבת תושבי עזה לדרום הרצועה

הפלסטינים טוענים: מפרוץ המלחמה נהרגו 10,569 איש
צילום: הפצצה בעזה (עטיה מוחמד/פלאש90)

משרד הבריאות הפלסטיני בעזה טען היום (רביעי) כי מאז תחילת המלחמה נהרגו 10,569 פלסטינים. במקביל העזיבה מעזה ממשיכה, דובר צה"ל פרסם היום, כי החל מהשעה 10:00 בבוקר אלפי תושבים מצפון הרצועה נענו לקריאות צה״ל ועוברים לדרום הרצועה. מדרום לנחל עזה, דרך כביש צלאח אלדין.

כזכור, אתמול הופץ סרטון בו נראים תושבי עזה כשהם עוזבים את צפון הרצועה, ונסים דרומה במסדרון ההומניטרי שפתח צה"ל לתושבים.

אלפים עשו את דרכם ברגל כשהם מרימים ידיים, נושאים דגלים לבנים ומצוידים בתעודות זהות. טנקים של צה"ל איבטחו את המסע דרומה, כדי למנוע מאנשי חמאס לפגוע בנמלטים. לערבים הנעים דרומה אסור לנסוע ברכבים או לסחוב איתם תיקים גדולים, וזאת כדי למנוע הברחת אמצעי לחימה או את החטופים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
מנחם
08.11.23

חחח זה כבר ממיזמן עבר את ה30.000 שיוציאו את ההריסות והמינהרות הם יבינו על מה מדובר

1
אברהם תותח
08.11.23

רק. חבל. נחסל את כולכם נכבה. אסון חיסול נישרוף אותכם במנהרות