מבזקים
סרוגים

צפו: מפכ"ל המשטרה נפגש עם הלוחם שנפצע בפיגוע

מפכ"ל המשטרה ביקר את השוטר שנפצע קל הבוקר בפיגוע הדקירה בשער הפרחים ושיבח אותו על פעילותו ועל חתירתו למגע וניטרול המחבל

שמחה רז | חדשות סרוגים
כ"ב חשון התשפ"ד
צפו: מפכ"ל המשטרה נפגש עם הלוחם שנפצע בפיגוע
צפו: מפכ"ל המשטרה נפגש עם הלוחם שנפצע בפיגוע צילום: מפכ"ל המשטרה (צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90)

אחרי שהבוקר (ב) מחבל דקר שני שוטרי מג"ב, בירושלים ליד שער הפרחים, מפכ"ל המשטרה פגש ביקר את השוטר שנפצע באורח קל ושיבחו על פעולתו ולאחר מכן נפגש המפכ"ל עם לוחמות מג"ב נוספות.

מדוברות המשטרה נמסר: "מפכ"ל המשטרה רב ניצב יעקב שבתאי, ביקר לפני זמן קצר את לוחם משמר הגבול שנפצע הבוקר בפיגוע בכניסה לתחנת שלם בירושלים. המפכ"ל מלווה במפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג'מן ומפקד מגב ניצב בריק יצחק, שמעו מהלוחם על שהתרחש במהלך האירוע."

פיגוע דקירה בירושלים: שני פצועים; המחבל חוסל
פיגוע דקירה בירושלים: שני פצועים; המחבל חוסלצילום: פיגוע דקירה בירושלים: שני פצועים; המחבל חוסל

"המפכ"ל שיבח את פעילות הלוחם, חתירתו למגע ונטרול המחבל. לאחר מכן נפגשו המפכ"ל וממ"ז ירושלים עם לוחמות מג"ב נוספות וחיזקו אותן על פעילותן למען ביטחון תושבי העיר."

כפי שפורסם השוטרת שנדקרה נפצעה אנוש והשוטר נפצע באורח קל. ממד"א נמסר: "בשעה 08:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים, על שני פצועים מירי סמוך לשער הפרחים בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הדסה הר הצופים שני פצועים, בהם צעירה כבת 20 במצב קשה וגבר כבן 20 במצב קל, עם פציעות חודרות בגופם. המחבל נוטרל וחוסל".

לוחמי מג"ב מפכ"ל המשטרה פיגוע דקירה