מבזקים
סרוגים

העיתונאית שהייתה בתדרוך: "סערה על דברים שלא היו"

כתבת ישראל היום שנכחה בתדרוך של ראש הממשלה נתניהו יוצאת נגד הצגת הדברים על ידי התקשורת וקובעת כי נתניהו לא אמר שום דבר דומה למה שמתואר

יאיר אמר | חדשות סרוגים
כ"א חשון התשפ"ד
העיתונאית שהייתה בתדרוך: "סערה על דברים שלא היו"
העיתונאית שהייתה בתדרוך: "סערה על דברים שלא היו" צילום: צילום: יוסי זליגר

עיתונאית ישראל היום, שירית אביטן כהן, נכחה בתדרוך הכתבים המדובר ממנו הושמעה הטענה כי ראש הממשלה מאשים את הסרבנות והסרבנים בגרימה לתקיפה של חמאס בשביעי באוקטובר ומבהירה: "ישבתי בתדרוך עם רה"מ, הדברים שצוטטו בשמו עוותו לחלוטין".

עיתונאית ישראל היום, שירית אביטן כהן פרסמה שורת ציוצים ברשת הטוויטר בתגובה לפרסומים בהם הואשם נתניהו בתדרוך נגד הסרבנות על רקע הרפורמה המשפטית, ובהאשמתם בגרימה לתקיפת חמאס בשביעי לנובמבר, העיתונאית שנכחה בתדרוך יצאה נגד הפרסומים וטענה שמדובר בעיוות מוחלט של הדברים.

כהן הודיע ראשית כי נכחה בתדרוך המדובר בנוכחות ראש הממשלה ושמעה את דבריו בעצמה, על פי אביטן תוכן הפרסומים נגד נתניהו הם עיוות מוחלט ועל פיה "ישבתי בתדרוך עם רה"מ. הדברים שצוטטו בשמו עוותו לחלוטין".

גנץ נגד נתניהו: " ראש הממשלה חייב לחזור בו"
גנץ נגד נתניהו: צילום: גנץ נגד נתניהו:

כהן הוסיפה ותקפה "מנסה להבין את התעוזה לעשות את זה כשעוד 30 זוגות אוזניים שומעים את הדברים, ועכשיו סערה על דברים שלא נאמרו, באמת אין שיא שלא עברנו פה בשנה הזאת".

אביטן הוסיפה וקבעה בקשר לתוכן הדברים עצמם: "מה שנאמר, משהו כזה: 'הוא הזהיר את אויבינו שלא יטעו בנו, ושבזמן אמת כולם יבואו והם אכן באו" והוסיפה "מצופה מהכתבים לעמוד על האמת, זה מינימום של רף עיתונאי סביר"

העיתונאית אף האשימה בציוצים נוספים את ארגון אחים לנשק ובני גנץ על כך שהם "קופצים על הספין" המשרת אותם, והסבירה שלא הופתעה מאמירותיהם.

אחים לנשק בני גנץ בנימין נתניהו סרבנות