שבוע לתוך התמרון הקרקעי בגזרת עזה (צפון הרצועה), כוחות אוגדה 36 התייצבו על חוף הים והשלימו את כיתור העיר עזה.
משימת האוגדה הוא לכתר את העיר עזה, לתקוף ולהשמיד יעדים נבחרים, ביניהם נכסים משמעותיים, ומפקדות טרור של ארגון הטרור חמאס. בשבוע האחרון, היא יצאה להתקפה וכאמור כעת היא מתבססת בקו החוף בעזה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בצה"ל מפרסמים נתונים על לחימת האוגדה לפיהם: במהלך הלחימה, האוגדה תקפה מעל 1,600 מטרות של חמאס הכוללות: תשתיות של הארגון, מחסני אמל"ח, עמדות נ"ט ותצפית וכוחות קרקעיים של הארגון.



כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לוחמי האוגדה המורכבת מלוחמי גולני וחטיבות 7 ו-188 חיסלו מתחילת הלחימה למעלה מ-300 מחבלים באמצעות אש ארטילרית ובתיאום חיל אוויר ובקרבות שניהלו לוחמי החי"ר והשריון.
ב-12 השעות האחרונות תקפו כוחות האוגדה כ-50 מטרות ביניהם שטחי לחימה, דירות מבצעיות, מוצבים ועמדות, תשתיות תת-קרקע ומחבלים שחוסלו בקרבות פנים אל פנים.

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
הבורר
כבשנו את עזה 3 פעמים ו?
04:38 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
חבל אני זקן לא נותנים לי להשתתף בלחימה
07:11 06.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מ
שאווה בראון יאסין המחבלת המכוערת השקית זבל טפו עליה שלא תקום מחר בבוקר
23:58 05.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ע
פחות לפרסם יותר לעשות
20:29 05.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר