תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
הכדורגל הישראלי מושבת כבר חודש מאז פריצת מלחמת חרבות ברזל, כשגם משחקי הנציגות הישראליות באירופה מכבי חיפה ומכבי ת"א נדחו. ביום חמישי הקרוב ישלימו שתי היריבות הגדולות את משחקיהן מול ויאריאל וזוריה, היום (א) שתי הקבוצות נפגשו בנתב"ג לפני הטיסה למחנות האימונים בקפריסין ופולין, והצטלמו לתמונה מרגשת עם דגל ישראל.
המועדנים פרסמו את התמונה של שחקניהם מצטלמים יחד עם דגל ישראל, וכתבו: "טסים לחו"ל, הלב עם החיילים והמשפחות .רק ביחד ננצח"
View this post on Instagram
כזכור מכבי חיפה "תארח" את את ויאריאל בלרנקה שבקפריסין להשלמת המשחק השלישי בליגה האירופית, כשהיא עם נקודה בלבד לאחר שני מחזורים ורוצה ניצחון ראשון. היא תגיע ללא כוכבה דיא סבע שנמצא במתחים עם הקהל לאור פוסט שפרסמה אשתו בו היא משווה בין הנרצחים בטבח בעוטף עזה לילדים ברצועה.
מנגד מכבי תל אביב תתארח אצל זוריה לוגנסק האוקראינית שגם לה יש מלחמה בארצה ולכן המשחק ומחנה האימונים מתקיים בפולין. מכבי תל אביב נמצאת במקום השלישי בבית עם שלוש נקודות לאחר ניצחון והפסד, כשניצחון יעלה אותה למקום השני על חשבון זוריה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו