מבזקים
סרוגים

לי בירן ואליאנה תדהר בשיר חדש בצל המלחמה

אחרי שבתקופת הקורונה ניצלו לי בירן ואליאנה תדהר את הכוח שלהם בכדי להפיץ אופטימיות והוציאו יחד את השיר "לא לבד", גם עכשיו משחררים השניים שיר שכתבו בצל המלחמה: "בשורה טובה"

לי בירן ואליאנה תדהר בשיר חדש בצל המלחמה

מאז פרצה המלחמה, לי בירן ואליאנה תדהר מסתובבים ברחבי הארץ ומופיעים בפני משפחות מהעוטף שפונו מביתם, פוגשים את האנשים שהיו בחזית התופת, שרים מדברים ומחזקים, ואף עולים ללייבים יומיים באינסטגרם בשביל לשפר את מצב הרוח. היום (חמישי) הם משחררים שיר חדש שכתבו יחד, שמבטא במילים את מה שכולנו מרגישים.

בשורה טובה/ לי בירן ואליאנה תדהר

 

"אנחנו מאמינים במוזיקה וביכולת שלה להכיל גם את הרגשות המורכבים ביותר שלנו" מספרים השניים "כבר באותה שבת שחורה, הרגשנו כמו כל המדינה, שאנחנו נמצאים בתוך סיוט, ולא מצאנו את המילים. חשבנו שאולי דרך המוזיקה נוכל לנסות להתחיל להבין מה אנחנו עוברים ולתת לרגשות האלה מקום. אנחנו מאחלים שלכל אדם במדינה כרגע, תגיע בשורה טובה או שלפחות יימצא נחמה בשיר הזה".

אליאנה תדהר בגלל הרוח בשורה טובה ישראל במלחמה לי בירן