דווקא עכשיו: 26 עולים מצרפת נחתו בישראל - סרוגים

דווקא עכשיו: 26 עולים מצרפת נחתו בישראל

שר העלייה והקליטה אופיר סופר ויו״ר הסוכנות היהודית דורון אלמוג קיבלו את פני העולים בשדה התעופה בנתב״ג ושם הוענקו להם תעודות זהות ישראליות

יהודה קליין, חדשות סרוגים
דווקא עכשיו: 26 עולים מצרפת נחתו בישראל
  צילום: גיא יחיאלי/הסוכנות היהודית

26 עולים חדשים מצרפת נחתו הלילה (בין רביעי לחמישי) בשדה התעופה בנתב״ג בטיסה מיוחדת של הסוכנות היהודית ומשרד העלייה והקליטה. עם נחיתתם התקבלו העולים על ידי שר העלייה והקליטה אופיר סופר ויו״ר הסוכנות היהודית דורון אלמוג.

רוב העולים בטיסה הם צעירים בגילאי 18 עד 35. העולה הצעירה ביותר היא פעוטה בת שנה שעולה ארצה עם אחותה בת השנתיים ושני הוריה ואילו העולה המבוגר ביותר הוא בן 80 שעולה ארצה עם רעייתו בת ה 72. בראש רשימת הערים הקולטות ירושלים ועוד ברשימה חיפה, חדרה, נתניה, בת ים, בני ברק ותל אביב.

מרים, סטודנטית שעולה לירושלים עם שתי חברותיה, אמרה: ״למרות המתיחות, אנחנו שמחות לעשות עליה, להפוך לאזרחיות ישראליות ולהתחיל את חיינו בישראל״.

עליה לארץ בעת מלחמה, רוח גבית לצה"ל ולמדינה

שר העלייה והקליטה, אופיר סופר אמר כי ״זאת גאווה גדולה לראות את העולים החדשים מצרפת שקיבלנו את פניהם בשדה התעופה. העולים מוכיחים דווקא בעת מלחמה קשה את האמונה של עם ישראל בצדקת דרכו, אמונה שמלווה את העם היהודי במשך אלפי שנים. עליתם לארץ של העולים בעת המלחמה היא רוח גבית לצה״ל ולמדינה. נמשיך לממש את חזון שיבת ציון בכל זמן ועת״.

עוד באותו נושא

בשורה לעולים: בוטל סעיף ההמתנה לקבלת רשיון נשק


3

"הבחירה לעלות לישראל בימים אלו, מרגשת ומחזקת את האחדות והחוסן של החברה הישראלית" אומר יו״ר הסוכנות היהודית, דורון אלמוג, "העולות והעולים מהווים חלק בלתי נפרד בבניית מדינת ישראל ובעתות חירום אנו רואים עד כמה חלקם משמעותי ומהווה מקור לתקווה. אני מחבק כל אחד ואחת מהם״.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו