לאחר שתמכה בחמאס ונעצרה על ידי המשטרה, שופט בית המשפט המחוזי בנצרת ערפאת טאהא שחרר היום (רביעי) את השחקנית מאיסה עבד אלהאדי ממעצר.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר מיהר להגיב כאשר שמע על שחרורה: "החלטת השופט ערפאת טאהא, מבית המשפט המחוזי בנצרת, לשחרר את השחקנית תומכת הטרור מאיסה עבד אלהאדי, מעניקה למעשה גב לטרור ותוביל להתגברות ההסתה ולגילויי תמיכה נוספים בטבח הנורא.

מדינת ישראל לא יכולה להשלים עם קריאות תמיכה והזדהות של אזרחים במדינת ישראל – עם האויב. מקווה מאוד שהפרקליטות תגיש בהקדם כתב אישום נגד תומכת הטרור מאיסה בגין תמיכה והסתה לטרור. כולנו צריכים להיות מאוחדים בקול ברור: אפס סובלנות כלפי מחבלים נאצים ותומכיהם!".

כזכור, מאיסה עבד אלהאדי שחקנית הקולנוע והתיאטרון, נעצרה על ידי המשטרה לפני יומיים (שני) בחשד לגילויי שבח לחמאס ודברי שנאה, אותם היא פרסמה ברשתות החברתיות.

כפי שפורסם, לאחר המתקפה הרצחנית של חמאס, אלהאדי שיתפה תמונות ברשתות החברתיות לצד אימוג'יז צוחקים והכיתוב: "בואו נעשה את זה ברלין סטייל". אלהאדי הובאה לתחנת המשטרה שם נחקרה ונעצרה. בעקבות המעצר, בית המשפט השלום בנצרת האריך את מעצרה בהתאם לבקשת המשטרה עד לתאריך 26/10/23, אך כיום הוחלט לשחררה ממעצר.

שופט בית המשפט בנצרת נימק את סיבת השחרור: "ספק רב אם יש בפוסטים עבירה פלילית". בעקבות כך התגובות ברשת זועמות וקוראות לפטר אף את השופט ששחרר אותה.