כוכבים רבים מהוליווד התאגדו יחד במכתב ששלחו לנשיא ארצות הברית ג'ו ביידן, הביעו את הדאגה שלהם בנוגע למלחמה בישראל ולחטופים שעדיין בשבי החמאס, והודו לו על התמיכה והמאמצים שעשה עד כה בשחרור ארבעה חטופות.
המכתב, שפורסם כחלק מקמפיין רשמי בשם בשם #NoHostageLeftBehind שפועל לשחרור החטופים בהובלתן של גל גדות ונועה תשבי, כולל בתוכו רשימה ארוכה של כוכבים מוכרים ביניהם: מדונה, איימי שומר, קייטי פרי, ג'סטין טימברלייק, סשה ברון כהן, אדם סנדלר, ג'רי סיינפלד, בן סטילר, ג'יימס קורדן, דיוויד שווימר, זאק סניידר, ג'ק בלאק, פול ראד, ועוד רבים.
"אנחנו מעודדים משחרורן של שתי בנות הערובה האמריקאיות, יהודית רענן ובתה נטלי רענן, ומשחרורן של שתי הישראליות, נורית קופר ויוכבד ליפשיץ, שבעליהן נותרו בשבי" נכתב "אבל ההקלה שלנו מלווה בחשש עצום ש-220 אנשים חפים מפשע, כולל 30 ילדים, יישארו שבויים בידי מחבלים, מאוימים בעינויים ובמוות".
הכוכבים הודו לביידן על מנהיגותו ותמיכתו בעם היהודי והוסיפו כי: "כולנו רוצים את אותו הדבר: חופש לישראלים ולפלסטינים לחיות זה לצד זה בשלום. שחרור מהאלימות האכזרית שהפיץ חמאס, והכי דחוף, ברגע זה, חופש לבני הערובה. אנו קוראים לכולם לא לנוח עד שכל בני הערובה ישוחררו. לא ניתן להשאיר בן ערובה מאחור. אנחנו צריכים להביא אותם הביתה".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים