הזמר עומר אדם ציין אמש (ראשון) את יום הולדתו ה-30, מוקף בחיילים שהגיע לשמח. בפוסט מרגש שהעלה לעמוד האינסטגרם שלו בירך את העם והתפלל לשלום השבויים והפצועים.
"על פי המסורת היהודית בתאריך יום הולדת העברי יש לאדם כוח לברך" כותב אדם "והשנה התאריך שלי נפל על עברי ולועזי באותו יום, אז אני מרשה לעצמי". הזמר כותב כי אמנם השנה לא יחגוג את יום הולדתו, אבל לתחושותיו לברכה שלו יש את המשמעות הגדולה ביותר.
"השנה אני רוצה לברך את המדינה שלי, את העם שלי, את הצבא החזק בעולם וכמובן אתכם שותפים יקרים ואהובים שלי" הוא כותב "אני רוצה לברך אתכם שהחיים שהיינו רגילים אליהם ושהשגרה הכל כך יפה שלנו תחזור מהר מן הצפוי, ושנלמד להיות מאוחדים כל הזמן".
עומר אדם מתייחס גם לפצועים ולשבויים ומברך להחזרתם והחלמתם המהירה, ומתפלל לעילוי נשמת הנרצחים: "(אני רוצה) לחזק את כל המשפחות שעוברות ימים קשים ביותר, והדבר החשוב ביותר אני רוצה להתפלל על הצבא היקר שלנו ואנשי כוחות הביטחון שתצאו לשלום ותחזרו לשלום בעזרת ה'".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים