חדשות

חמאס פונה לישראלים: הפגינו נגד נתניהו וגלנט

בערוץ טוויטר המזוהה עם הארגון נכתב: "כל מה שהישראלים צריכים לעשות עכשיו זה לתקוף את נתניהו, גלנט ואת ראש הביטחון הלאומי, הם רוצים לסכן את חייכם ולברוח"

((צילום: עבאד אל ראחים חאטיב/פלאש90))

מנסים לסכסך. פוסט שעלה בערוץ Gaza Now בטוויטר, המזוהה עם חמאס, קורא לישראלים להפגין נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון יואב גלנט בעקבות המצב.

בציוץ נכתב: "כל מה שהישראלים צריכים לעשות עכשיו זה לתקוף את נתניהו, גלנט ואת ראש הביטחון הלאומי, כולם ידעו על התקיפה של ההתנגדות הפלסטינית אבל הם ישנו, ועכשיו הם רוצים לסכן את חייכם ולברוח. אתם חייבים לתקוף אותו מיד ולהפגין בכל הרחובות לפני שיהיה מאוחר מדי".

ראש הממשלה בנימין נתניהו סייר היום (שבת) בקיבוץ בארי וקיבוץ כפר עזה, עבר בין הריסות הבתים שעברו את הטבח הנורא ונפגש עם הלוחמים בשטח, ביניהם אל"מ עמי ביטון מפקד חטיבת הצנחנים (גדוד 35), שהסביר כיצד הגיע עם החטיבה הראשונה של מאות לוחמים שהגיעו בשעות הראשונות ללחימה מכל רחבי הארץ מאימונים, תעסוקה מבצעית ותרגילים.

בפעם החמישית: רה"מ נתניהו והנשיא ביידן שוחחו

נתניהו אף שיתף את נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן בביקורו ובמראות אשר חזה בעת ששוחחו הערב טלפונית, רה"מ הודה לנשיא על תמיכתו ואף על ביקורם של מזכיר המדינה ומזכיר ההגנה של ארה"ב בישראל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

38
את כולם
15.10.23

נפגין נגד נתניהו רק אחרי שישחררו את כל החטופים ו

הצטרפו אלינו