ברנז'ה

עידן עמדי מעדכן מהמילואים: "המורל גבוה"

למרות הטראומות מהשירות הצבאי, הזמר עידן עמדי התייצב למילואים בעקבות מלחמת "חרבות ברזל", ומעדכן מהשטח: "קבוצה של אריות"

((צילום: משה נחמוביץ))

כשהיה בשירותו הצבאי בהנדסה קרבית, מלפני למעלה מעשור, כתב הזמר עידן עמדי את השיר "כאב של לוחמים", מתוך חוויות טראומטיות שונות מהשירות הצבאי שעבר. בסוף השבוע האחרון הוקפץ הזמר למילואים, וכעת הוא מעדכן מהשטח.

"פותח את הווטאסאפ למבול של הודעות. מעדכן את כולכם שאנחנו בסדר" כותב הזמר ומעלה תמונה שלו במדים "מילואימניקים זו קבוצה של אנשים יוצאי דופן. אריות".

רינת קרמר יבלינוביץ

הזמר כותב כי הם לא ישנים מספיק, אך המורל ביחידה גבוה:" אנחנו מבינים בכל רגע למה אנחנו כאן. להגן על המשפחות ועל הילדים שלנו". עמדי מתייחס לתקופה הקודמת שלו בצבא, וכותב כי את הנאומיים הצבאיים השאיר מאחוריו לפני למעלה מעשור: "לכן לא ארחיב, רק אומרים במילים פשוטות לכל עם ישראל בימים הקשים האלו- אנחנו ננצח".

את הטקסט הוא חותם במילים "עם ישראל חי" בצירוף דגל ישראל ואימוג'י של אריה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו