בתקיפות שביצע חיל האוויר הלילה (בין שני לשלישי) במסגרת מבצע 'חרבות ברזל' חוסל זכריא אבו מעמר, אחד מבכירי הלשכה המדינית של ארגון הטרור חמאס, וראש משרד היחסים הלאומיים בלשכת המדיניות של ארגון הטרור חמאס ברצועה.
בתפקידו היה אבו מעמר אחראי על קבלת החלטות ברצועה, תפעול קשרי הפנים ותיאום בין הארגונים ברצועה. אבו מעמר היה ידוע כמקורב למנהיג חמאס יחיא סינוואר וכחלק מתפקידו פעל רבות על מנת להסית ולפעול כנגד ריבונות מדינת ישראל ולסכן את תושביה.
בנוסף, כחלק מתפקידו היה שייך לפורום הבכיר בארגון ובכך היה מעורב בקבלת ההחלטות של הארגון ותכנון מתווים ופעולות רבות נגד ביטחון מדינת ישראל.
חיסול זה מצטרף לחיסול נוסף שהתבצע במהלך הלילה ובו נהרג ג'ואד אבו שמאלה, שר הכלכלה של ארגון הטרור חמאס. כחלק מתפקידו ניהל את הכספים בארגון וייעד את הכספים למימון והכוונת טרור בפנים הרצועה ומחוצה לה.

אבו שמאלה החזיק בעבר בתפקידים ביטחוניים בארגון הטרור וכחלק מתפקידו הוביל מספר פעולות שמטרתן לפגוע באזרחים במדינת ישראל.

מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יהודהלה
לשלח את תושבי עזה לאלף עזאזל ולהרחיב את גבולותינו
18:46 10.10.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
חיסול מוחלט של חיות הטרף, לזה עם ישראל מחכה. לפחות מזה, אין זכות קיום לממשלה.
17:06 10.10.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר