מבזקים
סרוגים

צה"ל מזים את השמועות: מפקד אוגדת עזה לא נפגע

בעקבות חרושת שמועות על מצבו של מפקד אוגדת עזה תא"ל אבי רוזנפלד, צה"ל מפרסם תמונה שלו כשהוא מנהל את הלחימה בגזרה

אריה יואלי | חדשות סרוגים
כ"ד תשרי התשפ"ד
צה"ל מזים את השמועות: מפקד אוגדת עזה לא נפגע

המלחמה בדרום: אחרי חרושת של שמועות כי מפקד אוגדת עזה, תא״ל אבי רוזנפלד, נפגע בקרב או אפילו נחטף לעזה, צה"ל מפרסם היום תמונה של המאו"ג כשהוא מנהל את הלחימה בגזרה.

מפקדת האוגדה בבסיס רעים הייתה היעד המרכזי של מחבלי חמאס שהשתלטו עליה בכוחות גדולים כשהם בוזזים את הציוד שבה מציוד צבאי כולל רכבים כלי נשק ותחמושת ועד לציוד אזרחי מהאפסנאות ושוקולדים מהשקם.

חתרו למגע: 8 סיפורי גבורה של הלוחמים בעוטף עזה
חתרו למגע: 8 סיפורי גבורה של הלוחמים בעוטף עזהצילום: חתרו למגע: 8 סיפורי גבורה של הלוחמים בעוטף עזה

במהלך שלושת הימים האחרונים התפרסמו שמועות על מצבו של מפקד האוגדה, וכעת כאמור בצה"ל מזימים אותה עם תמונה שלו מהשטח.

הצנחנים מטהרים את שדרות

במקביל, חטיבת הצנחנים מנהלת לחימה עיקשת במהלכה מפקדי ולוחמי החטיבה מבצעים סריקות ביישובים ומסכלים מחבלים. מח"ט צנחנים, אל"מ עמי ביטון יחד עם מפקד בא"ח צנחנים, סא"ל דור מנשאוף וסגן מפקד חטיבת הצנחנים, סא"ל גידי אליאסתם מנהלים יחד עם הלוחמים סריקות בעיר שדרות ומטהרים את העיר מחמושים.

צנחנים מטהרים את שדרות (דובר צה"ל)
צנחנים מטהרים את שדרות (דובר צה"ל)
צנחנים מטהרים את שדרות (דובר צה"ל)
אבי רוזנפלד אוגדת עזה ישראל במלחמה צה"ל