על פי דיווחים בתקשורת הערבית, הממשלה ביקשה ממצרים שתנהל עבורה משא ומתן מול חמאס לשחרור הפצועים והזקנים שנחטפו לרצועה. כך דיווח כתב חדשות 12 ירון שניידר.
במקביל, ראש הממשלה בנימין נתניהו מקיים כעת הערכת מצב בקריה יחד עם שר הביטחון יואב גלנט, הרמטכ״ל ובכירי מערכת הביטחון.

כמו כן, מפכ״ל המשטרה קיים הבוקר ישיבת הערכת מצב מיוחדת. על פי הודעת המשטרה, המפכ״ל הנחה את כלל המפקדים להמשיך לדאוג לשמירה על דריכות מבצעית גבוהה בכלל מחוזות המשטרה והדגיש כי הכוננות מחשש לפיגועי פח״ע בכל רחבי הארץ נמצאת במדרג הגבוה ביותר.
לדברי שבתאי: "גם בשעה זו יש עדיין מוקדים בדרום שיש חשש כי נמצאים בהם מחבלים ולכן יש להמשיך ולשמור על ערנות , למלא אחר הנחיות פיקוד העורף ולדווח בזמן אמת למוקד 100 על כל אירוע חריג״.





תגובות
צריך לה9סיק גם את הזרמת המים ואספקת המזון 6הצרופות לעזה באופן מיידי עד שיחזירו את החטופים. לא צריך לנהל שום משאומתן צריך םנקוט בצעדי8 הכי אלימים שאפשר נגד חמאס ונגד תושבי הרצועה
פשלה טבח 7.10 ביבי לשוחח עם פטרון הצוללות שלך בושה שירגע העסק תיבחר חדר בכלא הרסת משפחות שלמות פשלות במשמרת שלך להעיף אותך מכל המדרגות
נתניהו חלש כל כך אצל בנט זה לא היה קורה. היתה תגובה לכל בלון.
חחח ישראל מאז שיצאה מגוש קטיף מגיבה ב... איפוטנציה מוחלטת, סבב, ועוד סבב ואחרי זה יש מבצע כזה או אחר, ושוב סבב. אין ולו ניחוח קטן של ניצחון. מסתפקים בתיקו כאילו אנחנו הקבוצה החלשה. הפעם נראה נצחון מוחץ של החמאס.