מבזקים
סרוגים

"צריך הפסקה מהאש שמגיעה מכיוון אובמה"

דנון תוקף את דרישת אובמה להפסקת אש מיידית. "יש להמשיך ולהכות בחמאס". סטרוק: "הפנים האמיתיות של מי שאמורים להיות ידידינו נחשפות"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
א' אב התשע"ד
"צריך הפסקה מהאש שמגיעה מכיוון אובמה"
"צריך הפסקה מהאש שמגיעה מכיוון אובמה" צילום: ח"כ דני דנון (צילום: פלאש 90)

חבר הכנסת וסגן שר הביטחון לשעבר, דני דנון (הליכוד) תוקף את התנהלותו של נשיא ארה"ב, ברק אובמה, ואת דרישתו מישראל להגיע להפסקת אש מיידית. לדברי דנון: "צריך הפסקה מהאש שמגיעה מהכיוון של אובמה והממשל בוושינגטון, כמו שארצות הברית נלחמה בנחישות בטליבאן יש להמשיך ולהכות בחמאס ולהשמיד את תשתית המנהרות".

עוד הוסיף דנון: "צריך לעמוד בלחץ הבלתי מתון שמופעל עלינו ולדאוג לאינטרסים של מדינת ישראל".

גם חברת הכנסת אורית סטרוק (הבית היהודי) פרסמה הודעה בה היא טוענת כי אובמה וקרי מתייצבים בצד האיסלאמי ואינם מתווכים הוגנים.

לדבריה: "לא רק מנהרות ופירים נחשפים ב"צוק איתן". גם פניהם האמיתיות של מי שאמורים להיות ידידינו נחשפות".

עוד הוסיפה סטרוק: "כשהנשיא אובאמה, ושר החוץ שלו קרי, מתייצבים פעם אחר פעם בצד של ציר-הרשע-האיסלאמי, הם מאבדים לחלוטין את מעמדם כ"מתווכים הוגנים" בסכסוך".

ברק אובמה דני דנון הפסקת אש מבצע צוק איתן