חדשות

הרשת מלאה תמונות של צעירים וצעירות נעדרים

הרשתות מלאות תמונות של צעירים וצעירות שנעדרים מאז אתמול בלילה במסיבת טבע ברעים ובבארי, הרשת מופצצת בסרטונים לא פשוטים ובהרבה ערפול סביב המלחמה ולכן אפיק המידע עובר דרך הרשתות

הרשת מלאה תמונות של צעירים וצעירות נעדרים
צילום: (צילום: נועם ריבקין, פלאש 90)

בשעות האחרונה מופצים בכל הרשתות החברתיות מאות תמונות של צעירים וצעירות של נעדרים. המשפחה משוועת לקצה חוט על מקום הימצאם.

רוב הנעדרים נכחו במסיבות טבע בדרום בישוב בארי ובכרם רעים.

הצנזורה עדיין לא אישרה לפרסום רשימות של החטופים וההרוגים ועל כן הרשת גועשת. אישה פירסמה רשימה של צעירים שהגיעו לביתה וחוסים אצלה.

מי שיכל נס על נפשו

מעדויות של נוכחים במסיבה עולה כי מחבלים הגיעו למסיבת הטבע וחטפו משתתפים, מי שיכל נס על נפשו נכנס לרכבו וברח מהמקום.

כיון שעוד לא הגיעו הודעות רשמיות ויש הרבה ערפול על המצב הרשת הפכה להיות מוקד המידע של אזרחי המדינה המודאגים.

ברשתות מדווחים על כ-200 בני ערובה ביניהם זקנים, ילדים, נשים וצעירים. כמו כן סרטונים של נשים צעירות שנלקחו בשבי שקשים מאד לצפיה אך כאמור לא הגיעה הודעה רשמית שתאשש את השמועות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
6
שחר
07.10.23

ממשלה עם משילות

5
אור לגויים
07.10.23

אל תתנולעמית סגל לערבב אתכם. האסון לא קרה בשום ממשלה אלא בממשלת הימין על מלא של נתניהו, ממשלה מופקרת שהפקירה את עוטף עזה ללא חייל אחד שיגן על הגבול. את כל החיילים שלחה ליהודה ושומרון לאבטח מתנחלים שפרעו בפלשתינאים, ושלושה גדודים ללוות את המתפללים הלא משרתים בקבר יוסף. זה לא סתם קרה לממשלה משמורכבת ממשיחיים מטורללים חסרי כל בינה ויכולת, ולא בשום ממשלה אחרת. זה לא סתם מחדל זה מגה מחדל. להפקיר גבול במלחמה ללא חייל אחד לרפואה?? רק נתניהו יכול!!

1
אוראל זר
08.10.23

אמן שתהיה חטוף - ואז הרוג - אמן. חלאה - יותר טינופת - אתה כבר -0 לא תהיה!

4
שמאל ימין
07.10.23

עכשיו אחדות, חוזק, אגרוף ברזל. כל ההתחשבנויות אחרי שחרור החטופים וחיסול החמאס - עם ישראל חי!