פולארד נגד הממשלה: 'אימצה שיטות של הבריטים' - סרוגים

פולארד נגד הממשלה: 'אימצה שיטות של הבריטים'

יונתן פולארד ביקר את משפחתו של אלישע ירד שהורחק מרמת מגרון ותקף בחריפות את הממשלה: "הממשלה הזו אימצה את השיטות של הבריטים, אם לרה"מ היה קמצוץ של לאומיות הוא היה מונע מזה לקרות"

אליהו לוקסנברג, חדשות סרוגים
פולארד נגד הממשלה: 'אימצה שיטות של הבריטים'
  פולארד ואשתו של ירד ברמת מגרון (ללא קרדיט)

אסיר ציון לשעבר יונתן פולארד הגיע הבוקר (רביעי) לביקור בגבעת רמת מגרון על רקע צו ההרחקה המנהלי שהוצא כנגד תושב הגבעה אלישע ירד, וביקש לחזק את משפחתו ויתר התושבים. במהלך הביקור תקף פולארד את הממשלה ואת העומד בראשה, בנימין נתניהו.

"לאף ממשלה אין את הלגיטימציה"

במהלך הביקור ביקש פולארד לחזק את תושבי הגבעה במאבקם על האחיזה היהודית בהר, ותקף בחריפות את הממשלה שמאמצת לדבריו שיטות פסולות בהם השתמשו הבריטים לפני קום המדינה: "נצטווינו ליישב את הארץ שה' נתן לנו. אני מאמין שכל העקרון הזה של למנוע מיהודים לחיות באדמתם חייב להיות נחלת העבר. לאף ממשלה, כולל הנוכחית, אין את הלגיטימציה לטעון שהם מייצגים, פוליטית ופרלמנטרית, את העם היהודי".

בהמשך דבריו פנה פולארד אל נועה, אשתו של אלישע ירד ואמר לה בהתרגשות: "האישה האמיצה הזו מגנה על אדמותינו. המעט שראש הממשלה יכול לעשות הוא להחזיר לה את בעלה ולתת להם ליישב ביחד את ארצנו".

עוד באותו נושא

אחרי ההרחקה | אלישע ירד נפרד: "נמשיך להיאבק"


5

"אם לראש הממשלה היה קמצוץ של לאומיות"

פולארד המשיך ותקף בחריפות את התנהלות הממשלה: "אני מזועזע לגמרי שבעלה של האישה הזו גורש מיהודה ושומרון. זו שיטה שהבריטים השתמשו בה בקביעות בתקופת קום המדינה פה בארץ ישראל. ואני המום, עצוב ונגעל מזה שהממשלה הזו אימצה את השיטות שבהן השתמשו הכובשים האימפריאליסטים שלנו".

יונתן פולארד עם משפחתו של ירד ותושבי רמת מגרון (ללא קרדיט)

לאחר מכן התייחס גם לראש הממשלה נתניהו ואמר: "אני חושב שאם לראש הממשלה שלנו היה קמצוץ של לאומיות בתוכו, של גאווה יהודית בתוכו, הוא היה אוסר על השימוש בצווי הגירוש ומונע מזה לקרות. בעלה של האישה הזו חף מפשע".

כאמור המתקפה החריגה הזו מגיעה לאחר שביום שישי האחרון, שיגר אלוף הפיקוד יהודה פוקס צו הרחקה חריג במיוחד לפעיל ההתיישבות אלישע ירד במסגרתו הוא יורחק לחצי שנה מביתו ברמת מגרון ונאסר עליו להיות בקשר עם מספר אנשים ורבנים מאזור איו"ש.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
9 תגובות - 8 דיונים מיין לפי
1
לצערנו הרב לראש הממשלה ביבי אין אפילו קמצוץ
א.י | 04-10-2023 15:14
של לאומיות מדובר באיש שמאל לכל דבר ועניין לסוס טרואיני שחדר לפני שנים למחנה הימין ומאז עושה הכול כדי לחבל בו בכל דרך אפשרית מדובר בנוכל רמאי ושקרן שכשהוא רואה גוי הוא כורע ומשתחווה . בזחילה....
2
נתניהו מוסלמי סוני.
99 | 04-10-2023 15:28
נתניהו מוסלמי סוני. תבדקו מעשים, לא דיבורים.
3
עוד אמריקקי מברוקלין...
דב | 04-10-2023 15:35
עוד אמריקקי מברוקלין עושה עלינו סיבוב אחרי שניסה לדפוק את אמריקה,בלי הבריטים היינו עכשיו ברומניה
4
יהונתן פולארד הגיבור תומך באלישע ירד הגיבור
חיים בן פסח | 04-10-2023 16:43
אסור לתת לשמאלנים יואב גלנט ויהודה פוקס לרדוף אחרי חלוצים כמו אלישע. בלי צדיקים כמו אלישע ומשפחתו, מזמן הייתה מדינה פלסטינית טרוריסטית וישראל הייתה בגבולות התאבדותיים של רק 10 קילומטרים. כמו שהערבים, האמריקאים והאיחוד האורופי תמיד אומרים לנו בצדק, המאחזים של נערי הגבעות הם מכשול גדול למדינה פלסטינית. עלינו לתמוך במכשול המבורך הזה.
אתה בטוח שהוא גיבור??????
אילה | 04-10-2023 17:10
אני לא
5
הבוגד מכר סודות...
דניאל | 04-10-2023 18:20
הבוגד מכר סודות תמורת בצע כסף רק מדינה אידיוטית ופשיסטית יכולה לאמץ את החלאה הזה
6
באיזו זכות פולארד...
שרה | 04-10-2023 18:25
באיזו זכות פולארד מבקר את נתניהו??בזכותן הוא שוחרר מהכלא
7
מרגל מסוומם ונרקומן...
מי האיש? | 04-10-2023 19:21
מרגל מסוומם ונרקומן
8
בתמונות פולארד התרח...
אמונה | 04-10-2023 20:00
בתמונות פולארד התרח מצולם רק עם נשים צעירות. זה מה שהכלא עשה לו?