התבקשתם להביא לארוחה סלט והתלבטתם אם להביא סלט קצוץ או סלט חסה? הנה מתכון לסלט קייל קראנצ'י עם פרמזן קליל וטעים שישדרג את שולחן החג שלכם.
חומרים:
לרוטב:
1 גביע יוגורט יווני
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
2 כפות טחינה
1 כף חרדל דיז'ון
10 מ"ל רוטב סויה
מיץ מ-½ לימון
לקרוטונים:
2 פרוסות לחם
שמן זית כתית
לסלט:
קייל
שמן זית כתית
קורט מלח
גבינת פרמזן
צנוברים
הוראות הכנה:
לרוטב:
בכוס גדולה, שמים יוגורט, גבינת פרמזן, טחינה, חרדל, רוטב סויה ומיץ מחצי לימון. מקציפים בבלנדר ידני עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
לקרוטונים:
מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית וחורכים על מחבת פסים משני הצדדים עד להשחמה. מסירים את עודפי השמן מהפרוסות בעזרת נייר סופג.
לסלט:
שוטפים היטב את הקייל וקוצצים אותו. בקערת גדולה, מערבבים את הקייל עם מעט שמן ומלח. מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשטחים עליה את הקייל המתובל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס וצולים במשך 10 דקות.
לפני ההגשה, חותכים לקוביות את הלחמים, מוסיפים פרמז'ן וצנוברים לפי הטעם. מזלפים מהרוטב ומגישים.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל Teka.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' מנהיג היהודים
17:59 15.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר