מבזקים
סרוגים
עידן חדש

נתניהו לארדואן: "הקשרים בינינו מתחזקים"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן נפגשו בניו יורק במסגרת עצרת האו"ם. השניים סיכמו על קידום היחסים בין המדינות וביקורים שייערכו בקרוב בישראל ובטורקיה של המנהיגים

נתניהו לארדואן: "הקשרים בינינו מתחזקים"
נתניהו לארדואן: "הקשרים בינינו מתחזקים" צילום: (צילום: אבי אוחיון /לע"מ)

לאחר שהפגישה ביניהם לפני כחודשיים התבטלה בשל אשפוזו של נתניהו, הלילה (בין שלישי לרביעי) ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן בניו יורק במסגרת עצרת האו"ם.

במהלך הפגישה בין השניים ראש הממשלה ציין כי הקשרים בין המדינות הולכים ומתחזקים וכן הוחלט להמשיך ולקדם את היחסים בין המדינות בתחומי הסחר, הכלכלה והאנרגיה.

זלנסקי נפגש עם נתניהו: "אין בעיות ביחסים בינינו"
זלנסקי נפגש עם נתניהו: צילום: זלנסקי נפגש עם נתניהו:

 

בנוסף,  דנו המנהיגים בסוגיות אזוריות ובינלאומית, ביניהן הנורמליזציה בין ישראל לסעודיה. נתניהו גם הודה לנשיא הטורקי על שיתוף הפעולה הפורה בין ארגוני הביטחון שסיכל כוונות זדון של חוליות טרור לפגוע בתיירים ישראלים באיסטנבול. השניים סיכמו כי ייערכו ביקורים רשמיים בקרוב בישראל ובטורקיה.

(צילום: אבי אוחיון /לע"מ)

 

בנימין נתניהו עצרת האו"ם רג'פ טאיפ ארדואן