מבזקים
סרוגים

טרגדיה בערבה: נקבע מותו של פועל שנפגע מטרקטור

בערבה נהרג פועל כבן 25 לאחר שנפגע בטרקטור בשדה חקלאי בסמוך לצומת בית הערבה. כוחות ההצלה שהגיעו למקום איתרו את הגבר ללא רוח חיים. במפעל בערד נפגע פועל באורח בינוני

כ"ה אלול התשפ"ג
טרגדיה בערבה: נקבע מותו של פועל שנפגע מטרקטור
טרגדיה בערבה: נקבע מותו של פועל שנפגע מטרקטור צילום: אילוסטרציה (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

פועל כבן 25 נהרג כתוצאה מפגיעת טרקטור בעת שעבד בשטח חקלאי בסמוך לצומת בית הערבה. כוחות ההצלה שהגיעו למקום איתרו את הגבר כשהוא ללא סימני רוח חיים ונאלצו לקבוע את מותו. חובש בכיר במד"א מאיר פולק סיפר: "הגענו למקום האירוע והובילו אותנו אל הפועל ששכב בסמוך לטרקטור כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעות קשות בגופו. ביצענו בו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

פועל בניין נהרג לאחר שנפל מקומה שלישית בעראבה
פועל בניין נהרג לאחר שנפל מקומה שלישית בעראבהצילום: פועל בניין נהרג לאחר שנפל מקומה שלישית בעראבה

כמו כן, מוקדם יותר דווח על פועל כבן 23 שנפצע בעת שעבד במפעל ברחוב התעשייה בערד. כוחות הרפואה שהגיעו למקום העניקו לו טיפול רפואי והוא פונה לבית החולים כמצב בינוני כשהוא סובל מכוויות.

הערבה מד"א פועל