לימוד בישול וקינוח תפוח בדבש באפס מאמץ - סרוגים

לימוד בישול וקינוח תפוח בדבש באפס מאמץ

יפית אוקשטיין היא שפית שמלמדת נוער מתמודד למצוא סיפוק וריפוי במטבח, היא מספרת לנו על התהליך ומפנקת במתכון מהיר וקל להכנה לראש השנה

author-image
לימוד בישול וקינוח תפוח בדבש באפס מאמץ
  (צילום: יוני מאיר)

יפית אקשטיין היא שפית קונדיטורית שמעבירה סדנאות בישול ואפיה וגם מלמדת נוער חרדי מתמודד לבגרות בבישול.

הנערים לומדים כישורי חיים דרך העשייה במטבח, התוצרים שמביאים סיפוק מידי, החיזוקים החיוביים מהסביבה, היכולת להזין את עצמך ללא תלות באדם אחר הם רק חלק מהמתנות שמקבלים הנערים שלומדים אצלה בישול.

יפית נותנת לנו כמה עצות לארוחות החג ומפנקת בקינוח קל ופשוט להכנה.

טורטיה תפוחי עץ ודבש:

4 טורטיות

3 תפוחי עץ גרנד סמית

1/4 כוס סוכר

50 גרם נטורינה

1/2 כפית קינמון

דבש לקישוט

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי העץ. חותכים לקוביות קטנות. ממיסים את הנטורינה במחבת ומוסיפים פנימה את תפוחי העץ, הסוכר והקינמון.

מבשלים כ10 דקות על להבה בינונית עד לריכוך. קורצים בעזרת קורצן עיגולים מהטורטיות. מזהיבים קלות את פרוסות הטורטיה מצד אחד ומקפלים ל-2 בעודם חמים.

מעבירים לצלחת וממלאים בכף תפוחי עץ מקורמלים. מזליפים מלמעלה מהדבש מגישים וזוללים ככה בידיים.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו