חבר הכנסת דוד ביטן, השתתף היום (שני) בוועידת עורכי הדין ונשאל על ההתבטאויות של חברי מפלגתו, השר דוד אמסלם וחברת הכנסת טלי גוטליב. בעוד על אמסלם הוא סירב לדבר כי לטענתו הוא "חבר שלו", את ח"כ גוטליב הוא תקף.
ביטן אמר כי הוא מוקיע את דבריה של גוטליב נגד בכירי הביטחון וטען כי היא לא מתאימה לליכוד אלא לעוצמה יהודית. לאחר מכן הוא נשאל האם גם נתניהו חושב כך הוא סירב לענות.
גוטליב תקפה חזרה: "מתחנף לפרקליטות"
בתגובה תקפה אותו גוטליב בחזרה ובציוץ שפרסמה בחשבון הטוויטר האישי שלה כתבה: "לידיעת מתפקדי הליכוד לדעת ח״כ ביטן בוועידת המשפט של לשכת עוה״ד הליכוד היא בכלל מפלגת מרכז, אני ימנית מדי לטעמו ולא משקפת את הליכוד אלא את עוצמה יהודית".

בהמשך עקצה אותו גוטליב והתייחסה לכתב אישום שהוגש נגדו בגין חשד בשוחד ואמרה: "מבינים? אם אתה ימני, בעד ארץ ישראל ישראל השלמה, נגד הדיפ סטייט השמאלני ,אין נגדך כתב אישום ואתה לא מתחנף לפרקליטות אתה לא ליכוד".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
1 דיונים
מרוקאי על מלא
אני מרוקאי וכבר 10 שנים טוען שביבי יביא עלינו חורבן. מסתבר שלא טעיתי, לצערי הרב.
14:11 12.10.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני רק רוצה להשאיר פה תזכורת קטנה לדוד ביטן:
אתה בקואליציה עם 'עוצמה יהודית', "השותפים הטבעיים" שלך. כל מה שמאפיין אותם משליך ישירות עליך. שמחתי לעזור.
19:51 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ברזל
שפוט של הפרקליטות, מתחנן לגזר דין מותק,מכר נשמתו
19:41 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Shlomo
המזל שלהם שאין להם בחינות כניסה
19:08 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ניקו
חושב שאם ימשיך ככה ואסתי חיות תזכה אותו. את פראענק פארך הם משתמשים בך
19:07 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
מתאים לשמאל. גוטליב בין היחידות בליכוד שמייצגות את הימין בגאווה. דוד ביטן ,בכנסת הבאה כנראה שלא יהיה.
19:04 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גאוה יהודית
היא לא מייצגת כלום אלא את שגיונותיה. מחרפת ומגדפת כל מה שזז. אני שבכ וחיילי צהל שמחרפים נפשם בהגנת המדינה ואזרחיה - אצלה נחשבים "עובדים אצל המחבלים". מטורפת .
19:41 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דורון שי
הגוטליב הזו טירונית בפוליטיקה וכל היום מברברת. קודם תלמדי מה זה פוליטיקה. מספיק כל יום קופצת על מישהו אחר
18:02 04.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר