מבזקים
סרוגים

טרור באיו"ש: 3 פצועים מפיגועי אבנים בשומרון

טרור האבנים בשומרון ממשיך: 3 גברים נפצעו באורח קל כתוצאה מ-2 אירועים שונים של ידויי אבנים על ידי מחבלים ערבים לעבר כביש 55 שבשומרון

טרור באיו"ש: 3 פצועים מפיגועי אבנים בשומרון
טרור באיו"ש: 3 פצועים מפיגועי אבנים בשומרון צילום: מחבל ערבי מיידה אבנים, ארכיון (צילום: נאסר אישתווה, פלאש 90)

שלושה גברים נפצעו בהפרש של דקות ב-2 אירועים שונים של ידויי אבנים בשומרון. באירוע הראשון, גבר כבן 48 נפצע כתוצאה מאבנים שיידו לעברו ערבים, בעת שנהג באוטובוס בכביש 55 הסמוך למעבר אליהו שבשומרון. חובשים ופראמדיקים של מד"א הגיעו לזירה ופינו לבית החולים מאיר את הפצוע כשהוא במצב קל עם חבלות בכתף וביד.

מספר דקות קודם, דווח על אירוע נוסף ודומה, כאשר גבר כבן 30 נפצע באורח קל, מאבנים שספג בעת שנסע באוטובוס על כביש 55 סמוך לעיירה הערבית, עזון. גם במקרה הזה, חובשים ופראמדיקים של מד"א הגיעו לזירה, העניקו טיפול רפואי ראשוני ופינו לבי"ח מאיר, את הפצוע כשהוא במצב קל עם חבלה בפנים.

בהמשך נמסר מדובר צה"ל כי "התקבל דיווח מוקדם יותר היום (ד׳) על יידוי אבנים לעבר אוטובוס ורכב אזרחי במרחב חטיבת אפרים. כתוצאה מכך נפצעו שלושה אזרחים ישראלים. כוחות רפואה של החטיבה הוזנקו למקום, והפצועים פונו להמשך קבלת טיפול בבית חולים.

בית החולים מאיר טרור האבנים פיגוע אבנים