השר לשעבר אסף זמיר מודיע שהוא חובר לראש העיר המכהן של תל אביב רון חולדאי, ויתמודד יחד איתו בבחירות המקומיות הקרובות.
"רציתי לעדכן שאני חוזר לחיים הציבוריים, חוזר לתל אביב ורץ עם רון חולדאי. לפני מספר שבועות חזרתי לארץ. כל מי ששאל אותי אם כעת, כשאני בבית, אתמודד לראשות העיר נענה בשלילה. לא היו לי מחשבות להשתלב בבחירות."
"אם לפני חמש שנים רצתי ברחובות לשכנע שחייבים שינוי וחייבים להחליף, מה שקורה עכשיו במדינה גורם לי להרגיש שבמעוז הליברלי המרכזי בישראל הדבר האחרון שנחוץ כעת זה מלחמות פנימיות."

"ואז רון חולדאי קרה לי לפגישה והציע שנרוץ יחד, בשילוב כוחות ובהנהגה משותפת – ראש בראש ואני ממלא מקומו. יחד עם חברי הסיעות של תל אביב 1 ו״רוב העיר״. זהו איחוד כוחות שאני מאמין שנדרש עכשיו יותר מתמיד. אני מרגיש שאנחנו נמצאים בתקופה בה כל מי שיכול לתרום ולהשפיע במגרש הציבורי מחויב לעשות זאת. ואני אוהב את העיר שלנו אהבת נפש, זה לא השתנה אפילו קצת. למעשה, בישראל של 2023 אני אוהב את תל אביב יותר מאי פעם."
על פי כמה דיווחים, בשנת הכהונה האחרונה של חולדאי (2027-2028), הוא צפוי לפרוש מתפקידו להעביר לזמיר את ניהול העיר ובכך לסמן אותו בתור היורש שלו בראשות העיר תל אביב.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים