אליפות היסטורית: פחות משנה למשחקים האולימפיים, נבחרת ישראל בהתעמלות אמנותית זכתה אמש (שישי) במדליית הזהב בקרב רב באליפות העולם שנערכה בוולנסיה.
הנבחרת בהובלתה של איילת זוסמן רשמה תחילה במוקדמות התרגיל המשולב המתעמלות הישראליות את הציון 32.65. אך הציון שהביא את הישראליות לזכייה במקום הראשון היה תרגיל החישוקים בו קיבלה הנבחרת 38.150 נק׳ בתרגיל החישוקים. הנבחרת סיימה עם ציון כולל של 70.800 נק׳ בקרב-רב ועקפה את סין וספרד. הנשיא יצחק הרצוג בירך את המתעמלות, "בשם כל מדינת ישראל מגיע לכן חיבוק גדול על הישג היסטורי".

בתוך כך, ישראל סיימה רביעית בתחרות המדינתית, שכוללת חיבור תוצאות הנבחרת הקבוצתית והמתעמלות האישיות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מתעמלות הנבחרת: אופיר שחם (עירוני נתניה), דיאנה סברצוב (מכבי תל אביב), הדר פרידמן (מכבי מקפ"ת פתח תקוה), ליזה בנצ'וק (הפועל ראשון לציון רמת אליהו), רומי פריצקי (מכבי תל אביב) שני בקנוב (מכבי חיפה). אחת מעוזרותיה של המאמנת היא האלופה האולימפית לינוי אשרם.

הישג נוסף רשמה הנבחרת כשהמתעמלת דריה אטמנוב זכתה הערב (שבת) במדליית ארד בתחרות הקרב רב, היא לא הסתירה את ההתרגשות: "אני עדיין לא מעכלת שסיימתי את אליפות העולם הראשונה שלי במדליה, לא הייתה לי כוונה, פשוט רציתי ליהנות, בסוף יש צו'פר נחמד".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
Hearing you laugh makes my pulse race. Perhaps there's a different kind of rhythm we can create together? f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
03:36 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמית
היי,אפילו בערוץ הספורט זאת לא הכתבה הראשית.... מה העניין לשים את זה כאן בכתבה הראשית שלכם?
22:43 26.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
וי
מקווה שלא מסוקר כאן בגאווה חילול שבת בשביל להתחרות עם גויים ב''תרבות הגויים''. מקווה שזה לא שוחק בשבת
22:22 26.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר