ברנז'ה

עדן בן זקן מצטרפת למחאה שפרצה השבוע

הזמרת עדן בן זקן הקרינה אמש במהלך הופעתה את תמונתו של הילד רפאל אדנה ז"ל, שנדרס למוות לפני כשלושה חודשים. בימים האחרונים מתנהלת מחאה הקוראת לפתוח את תיק החקירה מחדש

עדן בן זקן מצטרפת למחאה שפרצה השבוע
צילום: (צילום: הדס פארוש / פלאש90)

הזמרת עדן בן זקן מצטרפת למחאה נגד הכשלים בחקירת התאונה בו נהרג הילד רפאל אדנה לפני כשלושה חודשים.

אמש, במהלך הופעתה בהיכל 'מנורה' הוקרנה תמונתו של אדנה ז"ל לאורך כל ההופעה.

מותו של הילד רפאל אדנה ז"ל שנהרג כאשר רכב נוסע פגע בו והמשיך בנסיעתו בנתניה, עורר מחלוקות והדים רבים בציבור הישראלי עקב המחלוקת סביב זהות נהגת הרכב שפגעה באדנה.

שאלת זהות הנהגת עומדת כסימן שאלה בעיני ישראלים רבים, כאשר הפרקליטות טוענת כי מי שנהגה ברכב בעת הדריסה הייתה קרול פסלר, בעוד לטענת המשפחה נהגת הרכב הייתה ביתה היידי פרסלר.

VID-20230823-WA0039| צילום: מפגין בורח משוטר וקופץ מגשר (שימוש לפי סעיף 27 א')

השבוע נערכו מספר מחאות ברחבי הארץ בדרישה לפתוח את תיק החקירה מחדש. בנוסף, ידוענים וכוכבים רבים יצאו להגנת המשפחה ודרשו "צדק לרפאל".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
קשישא
25.08.23

לא ייאמן אנשים שאין להם מושג בחומר הראיות יוצאים מנקודת מוצא של קביעה שהחקירה והחלטת הפרקליטות הינו פסולות. למה ? על סמך מה ? הכל תולדה של פימפום חוסר אמון במערכות המדינה. והתודה ? לאחד, בנימין נתניהו.

1
חד
27.08.23

מטומטמת מה לה ולדעות על משהו?