לאחר מרדף בכביש 1: בן 17 ללא רישיון גנב רכב ונעצר - סרוגים

לאחר מרדף בכביש 1: בן 17 ללא רישיון גנב רכב ונעצר

נעצר גנב רכב אשר ניסה להימלט מהמשטרה במרדף על כביש 1. מדובר בשוהה בלתי חוקי ללא הוציא רישיון נהיגה. הרכב הגנוב הושב לבעליו ברמת גן

חדשות סרוגים
לאחר מרדף בכביש 1: בן 17 ללא רישיון גנב רכב ונעצר
  (צילום: דוברות המשטרה)

שוטרי מחוז ירושלים עצרו גנב רכב אשר ניסה להימלט מהם במרדף על כביש 1. מדובר בפלסטיני, שוהה בלתי חוקי, שלא הוציא רישיון נהיגה אף פעם והוא הועבר לחקירה. הרכב שנגנב מרמת גן הושב לבעליו.

הלילה (בין שלישי לרביעי) התקבל דיווח במשטרה על רכב שהמשיך בנסיעתו בשדה התעופה למרות דרישת המאבטחים לעצור, והחל בנסיעה על כביש 1 לכיוון ירושלים. שוטרי מחוז ירושלים ואגף התנועה החלו בפעולות לאתר אותו ובשלב מסוים הבחינו ברכב סמוך למחלף הראל והחלו לנסוע בעקבותיו.

עוד באותו נושא

מחסום קלנדיה: גנב רכב, ניסה לפרוץ מחסום ונעצר

לאחר שהשוטרים קראו לנהג לעצור, הגביר נהג הרכב את מהירות נסיעתו. הוא סטה מנתיב הנסיעה במטרה למנוע מניידות המשטרה לחסום את דרכו, עד שהצליחו השוטרים לגרום לעצירתו. החשוד ניסה להמשיך להימלט בנסיעה לאחור ללא הצלחה ופגע בניידת שנעצרה מאחוריו ובכך גרם לה נזק קל. השוטרים ביצעו את מעצרו של החשוד שנהג ברכב החשוד כגנוב.

במהלך חקירתו בתחנת הראל התברר כי מדובר בפלסטיני בן 17. שוהה בלתי חוקי תושב ענאתא מצפון לירושלים, אשר כלל לא הוציא רישיון נהיגה. כמו כן התברר כי מדובר ברכב שנגנב הלילה מהעיר רמת גן. בעליו הגיע אל תחנת המשטרה וקיבל חזרה לידיו את הרכב שנגנב.

אופנוע מתרסק בכביש 16, ארכיון (דוברות המשטרה)

ממשטרת ישראל נמסר כי תמשיך לפעול לשמירת בטחונו ורכושו של הציבור. היא תמשיך בביצוע פעילות נחושה לסיכול עבירות הרכוש ואיתורם של עברייני רכוש במטרה להביאם לדין.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו