אישה יהודיה בכפר הערבי - סרוגים

אישה יהודיה בכפר הערבי

היא גדלה בבית חרדי, התחתנה, ילדה והקימה עסק. אחרי משבר עם המשפחה היא עזבה את בנה אצל הוריה ועברה לגור בג'לג'וליה עם בו זוג ערבי. חוויה רוחנית חזקה החזירה אותה הביתה. צפו

חדשות סרוגים

קארין אוחיון גדלה בבית חרדי, התחתנה בגיל צעיר והקימה עסק עצמאי. אבל כשבגיל 20 היא התגרשה ופשטה רגל, שום דבר לא הכין אותה לפרק השני של חייה: זוגיות ארוכת שנים עם בחור מג'לג'וליה. בנה נשאר אצל בני משפחתה אשר ניתקו איתה כל קשר, עד שחוויה רוחנית חזקה החזירה אותה אל שורשיה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
וכמה כנגדה נשארו בכפרים ויולדות מחבלים חכמים?
חד | 22-08-2023 18:44
וכמה כנגדה נשארו בכפרים ויולדות מחבלים חכמים?
2
כואב הלב
דעת תורה | 22-08-2023 23:46
נשים דעתן קלה. בתרבות המערבית מתכחשים לזה ומרחיקים את הבנות מדעת חכמים והצניעות... השם ירחם
3
מתחתנות עם ערבים
הציוני | 23-08-2023 18:32
מה ... פשוט מה? גם יהודים נדיבים,גם יהודים מחזרים גם יהודים ידאגו לכן לאורגזמות נהדרות...רציתם אחמד- אל תייללו כשיחשף הפרצוף האמחתי של ישמעאל!
4
בושה וחרפה
יהודי מאמין | 28-08-2023 12:53
אני לא דתי/חרדי, אבל מאיפה השכל להיכנס למערכת יחסים שלא לדבר על נישואים לערבי ? תעזבי משפחה, תתגרשי מכל סיבה שלא תהייה, אבל לזרוק את החיים שלך לידיים של ערבי ? אותן נשים... לא למדתן שאצל המנטליות הערבית היא שלאשה אין קול ואין דיעה? המזל שלך שלא הרג אותך, או סגר אותך במחסן חשוך ושאף אחד לא היה יכול לדעת אם את קיימת בכלל כמה מקרים כאלו יש, ושוב ושוב השכל והקלות דעת מובילה ללקיחת סיכון חיים מתי תלמדו כבר?