מבזקים
סרוגים

בתוך כשעה: שני פועלים נפצעו במהלך עבודתם

לא נפסק: שני פועלים נפצעו באורח בינוני וקשה בשעות הבוקר המאוחרות בבני ברק ובהוד השרון. שניהם פונו לבתי החולים במצב בינוני. ביומיים האחרונים נפגעו כחמישה פועלים

ד' אלול התשפ"ג
בתוך כשעה: שני פועלים נפצעו במהלך עבודתם
בתוך כשעה: שני פועלים נפצעו במהלך עבודתם צילום: (צילום: מד"א)

מכת פועלי הבניין: שני פועלים נפגעו במהלך עבודתם הבוקר. בשעה 11:56 התקבל דיווח על פועל כבן 30 שנפגע קשה לאחר התחשמל ברחוב חזון אי"ש בבני ברק במהלך עבודתו.

לאחר טיפול ראשוני הוא הועבר לבית החולים שיבא תל השומר במצב קשה כשהוא סובל מכוויות בגופו.  מוקדם יותר בסביבות השעה 10:45 דווח על פועל כבן 30 באור עקיבא שנפל מגובה של שני מטרים באתר בנייה ברחוב מור בעיר. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי והוא פונה לבית החולים הלל יפה  במצב בינוני, עם חבלת ראש.

(צילום: איחוד הצלה)

אתמול (א') בצהרים פועל בניין כבן 45 נפל בצהרים מגובה של כ-3 מטר בעת שעבד באתר בנייה בכפר ברא. צוותי רפואה העניקו לו טיפול רפואי והוא פונה לבית החולים בלינסון במצב בינוני עם חבלה בבטן ובגפיים.

כפר ברא: פועל בניין נפצע באתר בנייה, מצבו בינוני
כפר ברא: פועל בניין נפצע באתר בנייה, מצבו בינוניצילום: כפר ברא: פועל בניין נפצע באתר בנייה, מצבו בינוני

מוקדם יותר באותו היום, באזור התעשייה עטרות בירושלים נפגע פועל כתוצאה מעגלת משטחים שהייתה עמוסה בסחורה, היא הדרדרה ומחצה אותו. הוא קיבל טיפול רפואי ופונה לבי"ח שערי צדק, צעיר כבן 21 במצב קשה, עם חבלות בגפיים ובחזה. המשטרה פתחה בחקירה על נסיבות התאונה והועבר דיווח למשרד העבודה. במקרה נוסף דווח על פועל, גבר כבן 63 שנפל מגובה של כ-3 מטר במהלך עבודתו באתר בנייה ברחוב שולמית אלוני בקרית טבעון. הוא פונה לבית החולים רמב"ם  במצב בינוני כשהוא סובל מחבלות בגפיים.

בני ברק הוד השרון מד"א פועלי בניין