מבזקים
סרוגים
מוקדמות ליגת האלופות

מכבי חיפה ניצחה 1-3 ועלתה לשלב הפלייאוף

ערב גדול של צ'ארון שרי שרשם שלושה בישולים, הסתיים בניצחון 1-3 של מכבי חיפה על סלובן ברטסילבה ועלייה לשלב האחרון במוקדמות ליגת האלופות. הירוקים יפגשו לקרב ישיר על העלייה את יאנג בויז השוויצרית

מכבי חיפה ניצחה 1-3 ועלתה לשלב הפלייאוף
מכבי חיפה ניצחה 1-3 ועלתה לשלב הפלייאוף צילום: (צילום: באדיבות מכבי חיפה)

מכבי חיפה ניצחה את סלובן ברטסילבה, 1-3 במשחק הגומלין של הסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות והבטיחו את ההעפלה לשלב הפליאוף. הירוקים שנראו טוב, הבטיחו את העלייה בתוצאה 2-5 בסיכום שני המחקים וייפגשו למפגש על העלייה לשלב הבתים את יאנג בויז השוויצרית.

שלושה בישולים: ערב גדול של צ'ארון שרי

הירוקים עלו ליתרון כבר בדקה ה-29. מי שכבש את השער היה החלוץ פיירו שמצטיין עד כה במשחקי המוקדמות. החלוץ נגח לרשת לאחר הרמה מצוינת של צ'ארון שרי לרחבה.

בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, הכפילה חיפה את התוצאה ועלתה ליתרון מבטיח של 0-2. שרי שרשם עוד בישול, שלח כדור עומק מצוין לדיע סבע, שכבש מקרוב ושלח את חבריו לחגוג.

צ'ארון שרי (צילום:פלאש 90)

בדקה ה-87 ברטסילבה צימקה את התוצאה, כאשר טוליץ' נותר לבד ברחבה והכניע את איתמר ניצן, בתוספת הזמן אחרי הדקה ה-90, שרי רשם בישול שלישי בערב מצוין מבחינתו, הקפטן מסר לדין דוד שבעט לשער וקבע את תוצאת המשחק 1-3 למכבי חיפה.

כאמור הירוקים עלו לשלב הפלייאוף (השלב האחרון במוקדמות), שם הם ינסו לנצח את יאנג בויז אלופת שוויץ, ולהעפיל לשלב הבתים של הצ'מפיונס ליג, עונה שנייה ברציפות.

כדורגל ישראלי מוקדמות ליגת האלופות מכבי חיפה