חדשות

עשרות מפגינים קוראים לשחרורו של יחיאל אינדור. צפו

כ-200 מפגינים הגיעו להפגנה בירושלים וקראו לשחרר במיידי את יחיאל אינדור שנפצע בלינץ' בבנימין ונלקח למעצר על ידי המשטרה, לאחר ששוחרר מבית החולים

עשרות מפגינים קוראים לשחרורו של יחיאל אינדור. צפו
צילום: המפגינים בירושלים

לאחר ששניצול הלינץ' בבנימין, יחיאל אינדור, שוחרר היום (ראשון) מבית החולים ונלקח על ידי שוטרי ימ"ר שי למעצר בחשד לרצח, אחד הפורעים הערבים שתקפו אותו, עשרות מפגינים מחו בגשר המיתרים בירושלים וקראו לשחרורו המיידי. המפגינים ירדו לכביש וחסמו את התנועה בכניסה לירושלים בציר הרצל ליד גשר המיתרים.

המפגינים קראו לרשויות החוק לשחרר את אינדור והחזיקו שלטים: "שחררו את הגיבור".

הפגנה לשחרור יחיאל אינדור
הפגנה לשחרור יחיאל אינדור| צילום: ההפגנה בירושלים

מוקדם יותר היום פורסם כי במכתב השחרור מבית החולים נכתב כי הפצוע משוחרר עם ההמלצות הבאות ובהן בין היתר נכתב "אין הנחיות מיוחדות למיטה שישן עליה". ובסביבת הפצוע מספרים כי גורמים בבית החולים אמרו כי גורמי החקירה מהימ"ר הם אלו שהתערבו בניסוח תנאי השחרור. בעקבות זאת, עורכי דינו מארגון חוננו הגישו בקשה דחופה לבית המשפט השלום בירושלים לעיון חוזר בהחלטה להאריך את מעצרו של אינדור. בין השאר נטען בבקשה כי "מהמשפחה נמסר כי גורמי הרפואה לא עמדו בלחץ שהופעל עליהם מהשב"כ והמשטרה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

10
9
שחא
13.08.23

בודאי. איזהו הגיבור? הרוצח ערבים