ברנז'ה

שי גולדשטיין על דבריה של אופירה אסייג: "אל תאמינו לה"

אופירה אסייג טענה כי אין מישהו שיכול להגיד שטוב לו במדינת ישראל. שי גולדשטיין השיב לה: "אסור לתת לשנאה העצמית הזאת לנצח את האמת"

((צילום: משה שי / פלאש90))

שדרן הרדיו ואיש התקשורת שי גולדשטיין, תוקף את דבריה של אופירה אסייג לפיהם "אני לא חושבת שיש מישהו שיכול להגיד היום שטוב לו להיות אזרח במדינת ישראל".

גולדשטיין שיתף את דבריה של אסייג וכתב: "אל תאמינו לה. אסור לתת לשנאה העצמית הזאת לנצח את האמת. זה לא שלא קשה פה ומורכב ומסובך ויקר ולא חסר מה לשפר ולתקן ויש הרבה מה לעשות, ועדיין".

גולדשטיין פנה לאסייג ואמר לה: "את חיה במדינה דמוקרטית עם חופש ביטוי מלא, חופש אישי נרחב וזכויות אזרח יותר מכל המדינות שמקיפות אותך. את חיה בתנאי נוחות לא פחותים מהמתקדמות במדינות העולם. די לשנאה העצמית. די להפצת המירמור הזאת".

"אז כן. למרות שיש לי ביקורת לא מועטה ועל לא מעט דברים במדינה, אני יכול להגיד שטוב לי להיות אזרח מדינת ישראל. ומה איתכם?", חתם גולדשטיין.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

31 תגובות
18
א
07.08.23

להאמין?אסייג,מטומטמת ובורה פשיסטית עם בן זוג עלבון לאינטליגנציה לקרוא לא להאמין למטומטמת, בורה ופשיסטית כאסייג, שלה בן זוג טלוויזיוני ערס ומטומטם אלים, לא פחות... א

הצטרפו אלינו