מבזקים
סרוגים

הרב יצחק יוסף על הטרנד הנפוץ במגזר הסרוג: פריצות

הרב יצחק יוסף על הטרנד שצובר תאוצה בציבור החרדי ובציבור הסרוג, במסגרתו משפחות מעורבות הולכות יחד לחוף הים: "חוף משפחות זה מנוגד להלכה"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
י"ב אב התשפ"ג
הרב יצחק יוסף על הטרנד הנפוץ במגזר הסרוג: פריצות
הרב יצחק יוסף על הטרנד הנפוץ במגזר הסרוג: פריצות צילום: (צילום: אוליביה פיטוסי / פלאש90)

הרב הראשי לישראל, הראשון לציון הרב יצחק יוסף, התייחס אמש בשיעורו השבועי לתופעת "חוף משפחות" – במסגרתה משפחות שלמות, נשים וגברים, הולכות יחד לחוף הים בלבוש צנוע ואמר כי מדובר ב"פריצות".

מי שהעלה את הנושא בפני הרב יוסף הוא הרב דוד נקי  – שהיה אמש הרב המקדים בשיעור בבית הכנסת היזדים. אחרי שהרב נקי הזהיר מהליכה לחוף מעורב דיבר הרב יוסף על חומרת המעשה.

הרב יוסף אמר: "לקראת בין הזמנים אנשים יוצאים לקיאקים, יוצאים לכנרת, יש שם כל מיני פריצות. זה נגד ההלכה. גם חוף משפחות זה נגד ההלכה".

הרב יוסף המשיך ואמר: "יש היום ישיבות 'בין המזנים', שיתפסו את הבחורים שיישבו ללמוד, לא ללכת למקומות שיש שם פריצות".

 

הרב יצחק יוסף חוף משפחות

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה