חדשות

דיווח ראשוני: חיפושים אחרי בן 12 שנעלם במהלך טיול

ילד בן 12 שיצא לטייל עם אמו בנחל ייט"ב, אבד בערוץ הנחל והקשר עמו אבד. מדיווח ראשוני עולה כי הוא ללא מים בזמן שהטמפ' היא מעל ל-40 מעלות

((דוברות יחלצ מגילות))

כוחות חילוץ והצלה עורכים בשעה זו חיפושים וסריקות נרחבות אחרי ילד בן 12 שטייל עם אמו בנחל ייט"ב ואבד בערוץ הנחל.

מתנדבי יחידת החילוץ 'מגילות' בדרכם לסרוק את הנחל רגלית ובאמצעות רחפנים ואמצעים נוספים. ראוי לציין כי הנער ללא מים ואין קשר עימו, כאשר הטמפרטורה באזור מעל ל-40 מעלות.

בשעה זו סורקים את הנחל מתנדבים רבים מיחידות החילוץ מגילות ושומרון בסיוע כוחות צה"ל מחטיבה 417 וכוחות בטחון ממועצה אזורית בנימין. לאור מורכבות האירוע הוזנק מסוק משטרתי לצורך סריקת הנחל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9 תגובות
9
זה מסוכן אבל יש סיכוי שהוא בחיים
28.07.23

צריך לשאול את המדריך או את המדריכה או את החברים או את ההורים איפוא היינו ולראות אוליי נפל באיזה גובה או במערה צריך לחפש כול המקום מי שהיה איתו

הצטרפו אלינו