מפגין ניפץ שמשת רכב של אישה שהייתה עם ילדיה הקטנים היום (שני) באזור כביש בגין בירושלים בעת שהיה חסום לתנועה בעקבות הפרת הסדר במקום.
צפו בתיעוד האם
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
משטרת ישראל פתחה בחקירת גרימת נזק לרכב במזיד, מחקירה ראשונית ועפ״י החשד, אחד מהמפגינים שצעדו על הכביש גרם במכוון נזק לשמשה האחורית ברכבה של האישה, לאחר שהכה עליה בחוזקה עם דגל שהיה בידו והיא התנפצה.
כמו כן, לפני זמן קצר התקבל דיווח על שלושה מפגינים בכפר סבא שנפצעו קל בעקבות רכב שניסה לעבור את החסימות ופגע בהם.
צפו
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
שוטרי מרחב שרון פתחו בסריקות נרחבות עם קבלת דיווח על רכב, שפגע במפגינים בצומת מלל. כתוצאה מהפגיעה נפגעו 3 מפגינים באורח קל. בתום פעולות חקירה מהירות שבוצעו במחוז עצרו השוטרים לפני זמן קצר את בעל הרכב בשנות ה 20 לחייו.

מהמרכז הרפואי מאיר נמסר כי אישה בשנות ה40 לחייה הובהלה למרכז רפואי מאיר עם כוויה ופגיעה בגפיים התחתונות כתוצאה מדריסה בהפגנה ומטופלת כעת במיון.
כמו כן, אמא ובן פונו גם הם מהפגנה והם מטופלים כעת בחדרי המיון.
בנוסף, שוטר נפגע בראשו בהפגנה בתל אביב, בעקבות מפגינים המיידים בקבוקים מלאים בחול ובקבוקי זכוכית לעבר השוטרים המאבטחים את ההפגנות.


מה דעתך בנושא?
25 תגובות
7 דיונים
מלי אדרי
נא לא לשלוח לי יותר הודעות או מידע ל0506471867 תודה
18:18 25.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנמאל
בסיום ההצבעה על העברת פרוסת הסלמי הראשונה, ביטול עילת הסבירות בקריאה שנייה ושלישית, ניגשו חברי הממשלה לטפוח על השכם של יריב לוין הגאה. להצטלם סלפי עם תליין הדמוקרטיה ממודיעין. לשמוח...
בסיום ההצבעה על העברת פרוסת הסלמי הראשונה, ביטול עילת הסבירות בקריאה שנייה ושלישית, ניגשו חברי הממשלה לטפוח על השכם של יריב לוין הגאה. להצטלם סלפי עם תליין הדמוקרטיה ממודיעין. לשמוח לצד מי שמזימת חייו היא דריסת מערכת המשפט באותה מהירות בה מכונית נכנסה אתמול במפגינים בכביש 531. התוצאה הסמלית 64:0 סיכמה כיצד ממשלה בישראל הפנתה עורף למגילת העצמאות, ביטחון המדינה, הכלכלה וטובת האזרחים. איך אמר ראש שב"כ לשעבר נדב ארגמן, כשצעד לצד מפגינים? "לנתניהו יש קואליציה — אין לו עם".
המשך 10:05 25.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בר דעת
הדורסים בכפר סבא יפתח נגדם תיק ואולי כ--10 שנות מאסר.האנרכיסטים המשתוללים ששברו שמשה של רכב בה ישבו אמא ושני ילדים קטנים שבכו והזדעזעו, יוצאים ללא כלום. זו שיטת סדום ועמורה...
הדורסים בכפר סבא יפתח נגדם תיק ואולי כ--10 שנות מאסר.האנרכיסטים המשתוללים ששברו שמשה של רכב בה ישבו אמא ושני ילדים קטנים שבכו והזדעזעו, יוצאים ללא כלום. זו שיטת סדום ועמורה אותה אימצה היועצת המשפטית נגד הממשלה, גילי סער בת-ברב מיה-רע ושני הגדולים מעליה שמורידים לה את כל ההוראות. אחר כך שואלים מדוע העם מאס בהם ורוצה להחליף אותם בשופטים מהמאה ה--21 ולא בשופטים מלפני 3000 שנה, שופטי סדום ועמורה. כנראה זה מה שלימדו את מיה-רע. בלי לנהוג איפה ואיפה, לא תתקדמי לעולם.
המשך 23:22 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חשיבה ממש הגיונית ושיוויונית ( אין מה לדבר על סבירה - הרי הסבירות בוטלה... )
בתגובה ל: בר דעת
, מי שביצע פיגוע בכפר סבא, ונכנס עם רכבו בכוונה תחילה לתוך המפגינים - שווה בעיניך למי שדפק עם דגל ברכב שנכנס בין המפגינים, שהחלון שלו נשבר ? אותה כוונה ? אותו נזק ? אתה ממשיל ומקביל נסיון לרצח שבנס לא נגמר בהרוגים - למכה עם דגל באוטו ?
23:36 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנמאל
הרכב בכפר סבא דרס מפגינים בכוונה
22:39 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק זרקא כמשל
בתגובה ל: חנמאל
, לא יכול להיות שדרס בכוונה. איש ימין ? אלים ? דורס בכוונה ? מה פתאום ... מילא לרצוח קצין צבא כמו אמיל גרינצוייג, לרצוח ראש ממשלה כמו רבין , לרצוח נערה תמימה כמו שירה בנקי - אבל לדרוס מפגינים ? לא יעלה על הדעת. אנשים אחים אנחנו.
23:26 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
די לפילוג הנורא
צריכים לאחד את העם מחדש, ולכן השנה דתיים וחילונים יערכו שביתת רעב המונית במשך כל השעות היום והלילה של תשעה באב...
22:25 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גאק
זו רק ההתחלה .יהיה יותר גרוע
21:57 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון הגלילי
החיות דו רגליות פוגעים גם בנשים וילדים. אין להם לא קוים אדומים ולא שחורים. פשוט מטורפים עם רצח בעניים. חיבים להציל את המדינה ואזרחיה מהיידים שלהם.
21:47 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה מאפיין חיה דו רגלית
בתגובה ל: שמעון הגלילי
, נכון. ממש חיות דו רגליות. ללחוץ על הגז ולדרוס מפגינים ? במכוון לעקוף רכב ולהיכנס לתוך המפגינים ? לברוח ממקום הדריסה המכוונת ? ממש נסיון לרצח. פיגוע. נס קרה שלא היו שם הרוגים.
23:18 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריה
מעניין את הדורס תפסו תוך 5 דקות וכאן יש צילומים אף אחד לא יודע כלום
21:37 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק זרקא ושות'
בתגובה ל: אריה
, צודק. מה פתאום לתפוס דורס שנכנס בפול גז לתוך קבוצת מפגינים ? הוא סתם איש נחמד שרצה לעזור להם להתקדם בחום הזה.
23:24 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילן
מענין בערוצי התבעלה לא מזכרים שעברינם שוברים שמשה של הרכב ובו נמצאים טשה ושלוש בנות למה המשטרה לא עצרו את העברינים האלה
21:34 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילן ? יותר בול עץ...
בתגובה ל: אילן
, ממש נורא ואיום. אגב, מניין לך אם זיהו או עצרו את מי ששבר לרכב את החלון ?
23:22 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גדי
אינני מבין איך אנשים הולכים עם לפיד, מטרפד כל דבר ,וברוב חוצפתו מאשים את רצון העם. די להסיט. העם רוצה שינוי והחוק שעבר היום הוא תיקון עוולה לאורך שנים
21:34 24.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר