"היה חלום גנוז": נרקיס בסיפור מרגש - סרוגים

"היה חלום גנוז": נרקיס בסיפור מרגש

אחרי שהודחה מ'רוקדים עם כוכבים', נרקיס חוזרת הערב להתמודד על כרטיס כניסה חזרה לנבחרת ולשידורים החיים, ומספרת על ההשפעה העצומה של השתתפותה בתחרות: "זה היה לי מאוד חסר"

רינת קרמר יבלינוביץ, חדשות סרוגים
"היה חלום גנוז": נרקיס בסיפור מרגש
  (באדיבות: קשת 12)

הזמרת האהובה נרקיס לקחה חלק בעונה הנוכחית של 'רוקדים עם כוכבים' ועשתה היסטוריה כשרקדה לצד רקדנית ולא רקדן בעקבות שמירת נגיעה. נרקיס והרקדנית מישל ריאבוי הודחו מהתוכנית בשלב יחסית מוקדם (הדחה רביעית), אך הערב היא תתמודד על כרטיס חזרה בגלגל ההצלה.

בהצצה לפרק גלגל ההצלה השני שישודר הערב, נרקיס מספרת כי לאחר שהודחה היא הבינה את ההשפעה העצומה של ההשתתפות שלה בתחרות, ומשתפת על החוסר שהיה לה לאחר ההדחה.

צפו בהצצה של נרקיס:

(באדיבות: קשת 12)

אחרי שהודחו, גילתה הרקדנית מישל ריאבוי כי היא אינה יכולה להמשיך לקחת חלק בתוכנית בעקבות פציעה בברך, ולכן מי שתרקוד יחד עם נרקיס בשלב גלגל ההצלה היא הרקדנית קארין סורוצ'ינסקי, שרקדה בתוכנית יחד עם שדרן הרדיו דידי הררי.

כזכור לאחר הדחתה מהתוכנית נרקיס העלתה פוסט מרגש לחשבון האינסטגרם שלה בו שיתפה את העוקבים בתחושותיה לאחר ההדחה ועל החוויה במהלך התוכנית. בפוסט כתבה: "רוקדים עם כוכבים הייתה החוויה הכי מאתגרת שעשיתי בחיי,אמרתי לרעיון המטורף הזה כן מבלי להכיר או לצפות בפרק אחד, ככה שקפצתי על זה חסרת ידע שלא לומר מבלי טיפת ניסיון בתחום הריקוד .שלושה חודשים של אימונים כדי להכין אותי ,חזרות מפרכות בהם אני ומישל בכינו ,צחקנו ובעיקר פרגנו לעצמנו עם שווארמות כי באמת היה מגיע לנו .

עוד הוסיפה וכתבה: "אני יודעת שזה מבאס להיות מודח ולדעת לקבל ציונים זה לא משהו באהלן אהלן -אבל האמת העמוקה שאם היתי מסרבת להצעה להשתתף בתוכנית מתוך הפחד או חוסר הניסיון שלי, היתי מתבאסת אפילו יותר .אז לכל הילדות הנשים (גם לבנים בטח) שאף פעם לא היו בחוג ריקוד -זה בשבילכם: תרקדו גם אם זה לא יוצא לכם מקצועי, שייצא שזה יהיה אתם וזה הכי טוב".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו