חדשות

המצור על בית הדין: מיכאלי מעודדת את המתפרעים

יו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי מגיבה בציניות לאנרכיה מחוץ לבתי הדין הרבני: "תנסו לדמיין איך מרגישה אישה". שר הדתות כתב: "אסור להקל ראש כשמדובר בביטחונם האישי"

המצור על בית הדין: מיכאלי מעודדת את המתפרעים
צילום: צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

כחלק מיום האנרכיה של השמאל, מאות מפגינים חוסמים את הכניסה למשרדי הרבנות הראשית בתל אביב. המפגינים נושאים שלטים ואוחזים בדגלי ישראל ובדגלי תנועת הלהט"ב ודופקים על דלתות המשרדים שננעלו. המשטרה לא מצליחה לפנות את ההמון המוסת שמול המשרדים.

יו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי הגיבה על כך בציניות: "הדיינים ברבנות מרגישים תחת מצור כשהמפגינים חוסמים להם את הכניסה במשך חצי שעה? ‏עכשיו תנסו לדמיין איך מרגישה אישה כשאתם חוסמים לה את החופש במשך שנים".⁧

הפגנה רבנות
הפגנה רבנות| צילום: בית הדין הרבני בת"א בזמן המצור (צילום: חן שימל)

גם שר הדתות מיכאל מלכיאלי (ש"ס) הגיב על אלימות המפגינים בכניסה לבית הדין: "מעבר לפגיעה החמורה בשירות לאזרחי ישראל, אני חש הבוקר דאגה לשלומם של הרבנים, הדיינים והפקידים האמונים על מתן שירותי הדת בישראל" אמר מלכיאלי. "אסור להקל ראש בוודאי כאשר מדובר על ביטחונם האישי, האחריות מוטלת על משטרת ישראל".

שר הדתות מיכאל מלכיאלי (אוליביה פיטוסי/פלאש90) (שר הדתות מיכאל מלכיאלי (אוליביה פיטוסי/פלאש90))

הרב לאו מגנה: אנרכיה שמתבצעת באופן בלתי חוקי

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

18
14
שחר
18.07.23

יש הזדמנות לרבנים להיסגר עם אברכים צעירים ולספק את יצריהם