מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה התייחס הערב (רביעי) לתקרית שנרשמה מוקדם יותר בגבול לבנון, בה כוחות צה"ל תקפו והרחיקו חוליית מחבלים שניסתה לפגוע בגדר הגבול. בדבריו גם טען כי "אם ישראל תעז לפעול נגד האוהלים שהוקמו מעבר לקו הכחול – לא נעבור על זה בשתיקה".
בנאום שנסראללה נשא לציון 17 שנים לתחילת מלחמת לבנון השנייה, הוא אמר כי "יש תחושת אימה בצד השני. ישראל טובה בלהטיל אימה על האנשים של עצמה, היא זו שמטילה פחד על היישובים של עצמה בצפון – וזה בעיקר בגלל התקשורת הישראלית. הם חושבים שהם עושים מלחמה פסיכולוגית עלינו, בפועל זה מטיל עליהם. עד כדי כך שלפני כמה ימים הייתה חתונה באיזה כפר בדרום לבנון, ירו זיקוקים, ובישראל חשבו שמדובר בשיגור או אירוע בטחוני".
עוד טען כי "למרות כל האיומים של ישראל, תקופת החג עברה בשקט. יש אווירה כאילו החזית הדרומית הולכת לכיוון עימות או מלחמה, בפועל החיים בדרום לבנון שוקקים. העיירות מלאות, גם בכפרים הסמוכים לגבול מלאים בתושבים ובתיירים. יש תחושה של ביטחון ורוגע, זה בזכות האמון שלהם בהתנגדות ובהרתעה".
נסראללה התייחס גם לאוהלים שהוקמו סביב הכפר עג'ר ואמר כי "האו"ם לא הצליח למנוע את הצעדים בתקופה באחרונה, הכפר הזה הוא שטח לבנוני עם הכרה בינלאומית. הכפר שייך ללבנון ונכבש מדש על ידי הישראלים, שהציבו סביבו גדרות. הריבונות שלנו על הכפר בלתי ניתנת לספק, הגבולות היבשתיים של לבנון ברורים ועל האויב הישראלי לסגת מהם".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"בשילוב ושיתוף פעולה בין המדינה להתנגדות, נוכל להחזיר לעצמנו את האדמה הכבושה" סיכם מזכ"ל ארגון הטרור. "יש לפעול במוקדם או במאוחר, האדמה הזו לא תישאר בידי הישראלים. יש לצעירי ההתנגדות הנחיות כיצד לפעול במקרה של פעולה ישראלית".
מה דעתך בנושא?
36 תגובות
6 דיונים
רק אומר
אומרים לנו שנסראללה מתחבא בבונקר, אבל טראמפ נתן לנו פצצות חודרות בונקרים, לא?
02:58 20.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טרובדור
נסראללה - העכבר ששאג
20:51 17.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
מדינת ישראל צריכה לשאול את עצמה שעם כל המשמעות הכבדב של עימות עם חזבאללה עכשיו ביוזמתה, לא עדיפה על ההמתנה עד שהארגון יזום מערגה רב זירתית בעיתוי המתאים לו ולכן...
מדינת ישראל צריכה לשאול את עצמה שעם כל המשמעות הכבדב של עימות עם חזבאללה עכשיו ביוזמתה, לא עדיפה על ההמתנה עד שהארגון יזום מערגה רב זירתית בעיתוי המתאים לו ולכן האם ההמתתנה איננה טעות קשה שנשלם עליה מחיר יקר בעתיד ?
המשך 15:14 16.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פרש הלילה
יצאת כבר מכבר הבונקר ❓שכחת השהיד הראשון היה יהודי אנחנו המצאנו את זה. ואנחנו נמות במטרה להרוג אותך
09:27 14.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הסכם גז
ועדת חקירה ממלכתית על הסכם הגז נדרשת מייד.
19:49 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סרן במיל'
בתגובה ל: הסכם גז
אין קשר. את האוהלים היה צריך להעיף מזמן, גם במחיר עימות. הסכם הגז מצויין.
09:18 14.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראלי
איפוא בגין .
12:43 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יחיאל יהב
נסראללה נעזר הפסיכולוגים שכותבים לו איך להגיב. הוא מניפולטיבי ואין להתיחס למילים שהוא מדבר.
12:32 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוספי
אם נדמה לנסראללה שהוא גיבור הוא טועה . בשעתיים אפשר להוריד את רובע הדחייה
12:30 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אז למה לא מורידים?
בתגובה ל: יוספי
אז למה לא מורידים?
02:56 20.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יגאל
חשוב לפעול נגד החיזבאללה לפני תקיפה באיראן.לנקות את האיומים ולצאת.האבידות יהיו כבדות ,אולם אין ברירה.אי אפשר להלחם במקביל נגד כולם
11:44 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכאל
חבל על הזמן ביבי וצהל רועדים מנסרללה וחיזבללה הום עושים לנו בית ספר בגלל הסיכסוך בימין יהשמאל.
11:33 13.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר