
מחאות "יום השיבוש" נמשכות: במשטרה עדכנו כי נכון לשעה 15:00 נעצרו 66 חשודים שהשתתפו בהפגנות ברחבי הארץ, זאת בעקבות התפרעויות והפרות סדר. עוד נאמר כי 7 מהעצורים שוחחרו עד כה.
לפי הודעת המשטרה, 33 חשודים נעצרו בהפרות סדר המתקיימות במחוז תל אביב, 16 חשודים נעצרו במהלך הפרות סדר המתקיימות במחוז מרכז, 10 חשודים נעצרו בהפרות סדר המתקיימות במחוז ירושלים, ו-7 חשודים נעצרו בהפרות סדר המקיימות במחוז חוף.
WhatsApp Video 2023-07-11 at 12.25.01| צילום: צילום: דוברת משטרה
מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל תמשיך לאפשר את חופש הביטוי והמחאה בגבולות החוק, אולם לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי, שיבוש הסדרי התנועה וסיכון כלל משתמשי הדרך".
שמירה על מה בדיוק .? מי שפורע חוק זו הממשלה ההזויה הזו .בושה וחרפה תראו גם את הסרטון של שוטר שרוכב על סוס ודורס מפגין מבוגר בוונה ודורך על ראשו עם רגלי הסוס .מהרסייך ומחורבייך ממך יקומו ...עצוב