חדשות

מופע גזעני בכנסת: "בכיינים ממרוקו ומעירק". צפו

גזענות בוועדת הכנסת: ההייטקיסט אמיר כרמלי אמר כי "50 אחוז מההייטקיסטים באים מהעלייה הרוסית. הם לא הבכיינים ממרוקו או מעירק". יו"ר הוועדה נזפה בו וקטעה את דבריו

hsC7mQMefmv2q8xj

ההייטקיסט אמיר כרמלי השתתף היום בדיון בוועדה לענייני צעירים שעסק בתמיכה ממשלתית ביוזמות חברתיות בהייטק.

במהלך דבריו השמיע כרמלי דברים גזעניים ואמר: "50 אחוז מההייטקיסטים באים מהקהילה של העלייה הרוסית, הם לא הבכיינים ממרוקו או מעירק".

בשלב הזה, יו"ר הוועדה נעמה לזימי קטעה את דבריו ונזפה בו: "אתה לא תגיד את זה פה. ממש ממש לא. זה גזעני וזה מתנשא וזה עלוב להגיד את זה. זה ממש לא הקול של ההייטק".

כרמלי הבין שדבריו חמורים ואמר: "סליחה, אני אחזור במילים שלי. אני מחזיר את המשפט, אני בעד שוויון" אלא שלזימי לא קנתה את ההתנצלות ואמרה: "סיימת את דבריך, תודה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

44
מי זה הזבל הטינופת האשפה תת אנוש החלאה ה
10.07.23

גם בן זו...ה ארור גזען מכוער,וגם יושבת ראש מווסלמית זבל זה יותר מדי בשביל כנסת ישראל, י

הצטרפו אלינו