מכה קשה לטוויטר: מטא השיקה רשת חדשה
חברתמטא השיקו רשת חברתית חדשה בשם Threads. מדובר על רשת מבוססת טקסט בה יוכלו המשתמשים לשתף טקסטים, תמונות וסרטונים ונראה כי בחברה החליטו להילחם בטוויטר בכל הכוח

חברת מטא השיקה רשת חברתית חדשה שתתחרה בטוויטר של מאסק. לרשת החדשה קוראים Threads (ת'רדס) וגם היא בדיוק כמו טוויטר אפליקציה מבוססת טקסט. הלילה (רביעי) חברת מטא השיקה את אפליקציית Threads. האפליקציה מבוססת על שיתוף של עדכוני טקסט וניתן להתחבר אליה דרך אינסטגרם. במהלך ההשקה צוקרברג פרסם את השרשור הראשון של האפליקציה ופרסם פוסטים בפייסבוק והאינסטגרם המודיעים על כך שהרשת החברתית החדשה החלה את דרכה.
מהרגע שהושקה הרשת החברתית, מספר הנרשמים אליה מפתיע ועומד על חמישה מיליון נרשמים, האפליקציה מושקת במעל 100 מדינות, אך נכון לרגע זה היא לא תגיע לאזרחי האיחוד האירופי לאור העובדה שמטא לא עומדת בתקנות הפרטיות של האיחוד. ההשקה של הרשת החדשה מגיעה בתזמון גרוע עבור מאסק, היא מתרחשת בדיוק בשבוע שבו הוא הכריז על הגבלה של מספר הציוצים שמשתמשים יוכלו לצפות בהם ביום ונראה שהמאבק בין מאסק לצוקרברג (שגם קבעו לקרב פנים אל פנים בזירה אמיתית) רק מחמיר.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו