חדשות

שיפור במצב הפצועים מהפיגוע: 'אין סכנה לחייהם'

יום אחרי פיגוע הדריסה והדקירה בתל אביב, בבית החולים בילינסון עדכנו חל שיפור במצבם של הפצועים - כשכעת לא נשקפת סכנה לחייהם. 8 בני אדם נפצעו בפיגוע, בהם 3 במצב קשה

שיפור במצב הפצועים מהפיגוע: 'אין סכנה לחייהם'
צילום: איחוד הצלה

בשורות טובות: בבית החולים בילינסון עדכנו הבוקר (רביעי) כי חל שיפור במצבם של הפצועים מפיגוע הירי בתל אביב שאושפזו אמש, כשכעת לא נשקפת סכנה לחייהם.

עוד נאמר כי אחד הפצועים, גבר בן 66 שנפצע באורח קל עם פגיעות בפנים, שוחרר הלילה לביתו. בבילינסון נותרו שני פצועים מאושפזים: גבר בן 30 במצב בינוני עם דקירה בבטן, אשר נותח והועבר למחלקה כירורגית, וגבר בן 76 במצב בינוני עם דקירה בחזה, שנמצא בטיפול נמרץ.

במקביל, מבית החולים איכילוב נמסר כי 2 מהפצועות נותרו במצב קשה, כשהן מורדמות ומונשמות בטיפול נמרץ כללי. 2 פצועים נוספים במצב קל, כשהם מאושפזים בנוירוכירורגיה ובאורתופדיה.

כזכור, בפיגוע שאירע אמש ברחוב פנחס רוזן ברמת החייל שבתל אביב נפצעו 8 בני אדם, כאשר 3 מהם היו במצב קשה, 2 במצב בינוני ו-2 במצב קל. הם פונו לבתי החולים איכילוב, מאיר ובילינסון, כשדווח כי כל הפצועים סובלים מפגיעות האופייניות לדריסה.

דריסה פנחס רוזן 27 א
דריסה פנחס רוזן 27 א| צילום: זירת הדריסה ברחוב פנחס רוזן (שימוש לפי סעיף 27א)

לפי עדויות, רכב מסחרי עלה על המדרכה ברחוב פנחס רוזן ודרס מספר בני אדם, שנפצעו באורח קשה, ככל הנראה בין 6 ל-7. לאחר מכן הוא יצא ודקר אזרחים, עד שנורה ונוטרל על ידי עוברי אורח ושוטרים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות