צוותי הרפואה של איחוד הצלה הוזעקו לשוק הסיטונאי בירושלים עקב דיווח על שריפה. הצוותים מדווחים כי צוותי כיבוי פועלים בזירה ומנסים להשתלט על הלהבות וכי לא אותרו נפגעים עד כה. העשן מהשריפה מיתמר ברחבי הבירה ומומלץ שלא להגיע לאזור. נכון לרגע זה אין מידע לגבי צירים שנחסמו, אך כאמור מומלץ שלא להגיע לאזור ולבחור בדרכים חלופיות.

מכבאות והצלה נמסר: "עשרה צוותי כיבוי והצלה מתחנות מרחב 'האומה' בירושלים, פועלים כעת בשריפה גדולה של משטחי עץ, מכולות וציוד נוסף בשוק הסיטונאי בירושלים. לוחמי האש מרכזים מאמץ להשתלט על השריפה ולמנוע ממנה מלהתפשט למבנים, רכבים ותשתיות באזור."
כוחות ההצלה עדכנו כי הצליחו להשתלט על האש ולמנוע מהשריפה להתפשט לאזורים נוספים. שי נחמיה מפקד תחנת מרחב "האומה" מסר: "מדובר בשריפה שהחלה ככל הנראה משריפת צמחייה וקוצים בסמוך לשוק הסיטונאי. האש התפשטה במהירות למשטחי עץ סמוכים, למכולות, משאיות ואף איימה על מבני תעשייה ומגורים סמוכים. הזנקנו למקום כוחות גדולים, אשר הגיבו במהירות, חצצו בין האש לבין המבנים והשוק, ומנעו פגיעה קשה במקום."
עוד הוסף והדגיש כי: "אנו פונים לציבור ומבקשים, אל תדליקו אש בשטחים פתוחים, שריפות כאלו יכולות להסתיים בנקל בפגיעה אנושה ברכוש ואף בחיי אדם".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
הקב"ה שולח אש לטהר את השחיתות
חרון אפו
18:27 04.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר