חדשות

כ-37 עצורים בנתב"ג: "המתפרעים גורמים נזק רב"

לאחר ההכרזה על ההפגנה כהתכנסות לא חוקית הורה מפקד מחוז מרכז לעשות שימוש בכל אמצעי שיידרש על מנת לפזר את המתפרעים משטחי שדה התעופה ולהדוף אותם, המתפרעים עוקרים עציצים ועצים למען חסימת כבישים

מפגינים נגד הממשלה (Avshalom Sassoni/Flash90)

לאחר ההכרזה על ההפגנה בנתב"ג כהפרת סדר ולאחר מאמצים רבים להשיב את הסדר לנמל התעופה, הורה מפקד מחוז מרכז אבי ביטון לשוטרי המחוז לפזר את כלל המפגינים המקום ולהניע אותם לעבר אזור מוגדר הו לא יפגעו בתפקוד הנמל.

אייטם 3

במסגרת הפרת הסדר בנמל התעופה נעצרו לפחות 37 חשודים, חלקם בחשד להפרת סדר אלימה וחלקם אף בחשד של תקיפת שוטרים, מהמשטרה נמסר כי מעבר לכמות העצורים הנוכחית תועדו עוד מספר חשודים בעת ביצוע עבירות, והם יזומנו לחקירה בהמשך.

כעת מודיעה המשטרה כי עברה משלב ההודעה על ההפגנה כלא חוקית אל שלב פיזור כלל המפגינים מהמקום. המשטרה מסרה כי יעשה שימוש בכוח ובכלים הנדרשים על מנת לפנות את שטח נמל התעופה ולאפשר את תפעולו התקין וכי מפרי הסדר יהדפו אל האזור אשר הוגדר מלכתחילה כאזור היחידה בו יוכלו להפגין בשטחי הנמל באופן חוקי.

החמרה בהתפרעות:

גרימת נזק וחסימת צירים על ידי חפצים
גרימת נזק וחסימת צירים על ידי חפצים

בהמשך לחסימת הכבישים, תקיפת השוטרים ואי ציות למגבלות החוקיות שהוטלו על ידי המשטרה, המתפרעים במקום החלו לעקור עצים ועציצים ממקומם ולעשות בהם שימוש לחסימת הכביש ושיבוש התנועה. במשטרה מוסיפים ומדווחים כי המתפרעים במקום גורמים נזק רב לרכוש במקום.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

82 תגובות
46
כשרואים אתכם האשכנאצים מבינים למה שרפו ?
03.07.23

קוקסילוזרים בכיינים

הצטרפו אלינו