מבזקים
סרוגים

חנוך דאום על האסון של הקולגה: "זוועת עולם"

חנוך דאום קרא את התיאור של גיא הוכמן על מצבה של אימו, שנפגעה מרוכב קורקינט חשמלי ואושפזה בטיפול נמרץ: "זוועת עולם"

י"ג תמוז התשפ"ג
חנוך דאום על האסון של הקולגה: "זוועת עולם"
חנוך דאום על האסון של הקולגה: "זוועת עולם" צילום: (צילום: משה שי / פלאש90)

הקומיקאי ואיש התקשורת חנוך דאום, מתייחס לפרסום של קומיקאי אחר, גיא הוכמן, על האסון שפקד אותו ואת משפחתו לאחר שאימו נדרסה על ידי רוכב קורקינט חשמלי וכעת היא מאושפזת בטיפול נמרץ אחרי 3 ניתוחי ראש.

מוקדם יותר הוכמן פרסם תמונה של אימו בבית החולים, ותיאר את מצבה. דאום שיתף את דבריו של הוכמן וכתב: "זוועת עולם. חיבוק גדול גיא. ובריאות לאמא".

"תכירו, אמא שלי". כתב הוכמן בתחילת הפוסט וצרף תמונה של אימו המחוברת למכשירים, "ככה היא נראית לאחר שבועיים וחצי בטיפול נמרץ ושלושה ניתוחי ראש. ומי שהביא אותה למצב הזה הוא אדם בשם יוּסֵף מוּחַמַד בּוּבְּלִי, תושב יפו עם 17 עבירות תנועה וסמים, אסיר משוחרר שרק לפני חודשיים היה במעצר".

"והעובדה שהוא בשלילת רישיון לא מנעה ממנו לקחת קורקינט חשמלי ולדרוס הולכת רגל על המדרכה. היום זו אמא שלי, מחר זה יכול להיות הילד שלך".

חנוך דאום קיבל בקשה מוזרה מגולש; כך הוא הגיב
חנוך דאום קיבל בקשה מוזרה מגולש; כך הוא הגיבצילום: חנוך דאום קיבל בקשה מוזרה מגולש; כך הוא הגיב

"ואיפה הוא עכשיו אתם שואלים? אפילו לא במעצר בית. החיים שלנו עצרו מלכת והוא ממשיך לדהור עם הקורקינט שלו ברחובות ת״א כמו פצצה מתקתקת".

"משטרת ישראל, האיש צריך לחזור לכלא. יש עבירה פלילית, יש ראיות, יש עניין לציבור. אתם מתכוונים לעצור אותו או שצריך לחכות שהוא יהרוג ילד במעבר חצייה?".

גיא הוכמן חנוך דאום קורקינט חשמלי