4 חתיכות פילה דג
קילו תפוחי אדמה לטיגון
מלח
שמן
לציפוי הדג:
חצי כוס קמח
מעט מלח
3/4 כוס בירה כהה
ביצה מופרדת לחלמון וחלבון
פיש אנד צ'יפס – אופן ההכנה:
תחילה קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לרצועות. מחממים שמן בסיר עמוק, וכשהוא רותח מטגנים את תפוחי האדמה.
להכנת הבלילה, מערבבים בקערה את המלח והקמח, ומוסיפים את הבירה. מערבבים היטב. ממשיכים לערבב ומוסיםים את החלמון, לאחר-מכן מקציפים את החלבון באמצעות מיקסר.
לאחר שהצ'יפס טוגן כשבע דקות והתקרר, מטגנים אותו שוב בחום גבוה. בשלב הזה, תפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב.
מצפים את הדגים בבלילה ומכניסים לטיגון עמוק.
מגישים את הדגים לצד הצ'יפס.
בתיאבון!
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים